Βασιλόπουλος : «Μόνο κακό μπορεί να μας κάνει το Κύπελλο αν…»

Βασιλόπουλος : «Μόνο κακό μπορεί να μας κάνει το Κύπελλο αν…»

Δηλώσεις ενόψει του ευρωπαϊκού ματς με τη Νίμπουρκ.

 Η ΑΕΚ υποδέχεται την Τετάρτη (6/3, 19:30) τη Νίμπουρκ για το πρώτο ματς της φάσης των «16» του Champions League. Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος μίλησε για το ματς, εξηγώντας πως οι Τσέχοι μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι, παρά το γεγονός ότι δεν διαθέτει «βαρύ» όνομα σαν ιστορία.

Επίσης τόνισε πως η ΑΕΚ θα πρέπει να αφήσει στην άκρη την επιτυχία του Κυπέλλου, έτσι ώστε να συγκεντρωθεί στις επόμενες υποχρεώσεις της.

Αρχικά, ο έμπειρος φόργουορντ μίλησε για τη Νίμπουρκ: «Είχα πολύ κακή εμπειρία από τη Νίμπουρκ. Είχαμε χάσει πολλούς πόντους στην Τσεχία. Είναι επικίνδυνη ομάδα, άσχετα που δεν γεμίζει το μάτι σαν σύλλογος. Είναι μια ομάδα που τρέχει και βλέπεις πως ό,τι κι αν γίνει δεν τους νοιάζει αν δεχτούν κάποιο καλάθι. Πάνε στην επίθεση αμέσως».

Για το πλάνο της ΑΕΚ: «Αυτό που θα πρέπει να κοιτάξουμε θα είναι να παίξουμε για 40 λεπτά δυνατά. Έχουν μάθει να τρέχουν οπότε αν παίξουμε για 40 λερπτά όπως παίξαμε με τον Ολυμπιακό τότε θα έχουμε τον πρώτο λόγο».

Για τη συνέχεια μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου: «Μόνο κακό μπορεί να μας κάνει αν σκεφτόμαστε μόνο το Κύπελλο. Είναι πολύ ιδιαίτερος ο αγώνας και ο τίτλος και θα είναι κρίμα να αφήσουμε έναν τίτλο που πήραμε με την αξία μας να μην έχει συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Θα μας γυρίσει μπούμερανγκ αν δεν πάμε καλά. Η πορεία της ΑΕΚ αρχίζει μετά το Κύπελλο».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ