Μούρα – Λουντογκόρετς 0-0: Όλα ανοιχτά στη Σλοβενία

Μούρα – Λουντογκόρετς 0-0: Όλα ανοιχτά στη Σλοβενία

Οι δύο υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, Μούρα και Λουντογκόρετς, έμειναν στο 0-0 με την πρόκριση να κρίνεται στη ρεβάνς της Βουλγαρίας.

Ανοιχτοί έμειναν οι λογαριασμοί για Μούρα και Λουντογκόρετς που ήρθαν ισόπαλες με 0-0 στο πρώτο παιχνίδι για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League και όλα πλέον θα κριθούν στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στη Βουλγαρία.

Η ομάδα που θα επικρατήσει εκεί, θα είναι και αυτή που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στην επόμενη φάση, εφόσον βέβαια η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς προκριθεί από τη Νέφτσι Μπακού.

Η Λουντογκόρετς ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο και τις καλύτερες στιγμές στο πρώτο μέρος αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Το σκηνικό άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να αναλαμβάνουν τηνπρωτοβουλία και να φτάνουν μάλιστα μια ανάσα από το γκολ αλλά το σουτ του Κους στο 84′ σταμάτησε στο δοκάρι του Καλίνα.

Μούρα (Α. Σιμούντζα): Ομπράντοβιτς, Κάρνιτσνικ, Μαρούσκο, Γκόρεντς, Κους, Κούτερ, Μπομπίτσανετς (90+2’ Μάντιτς), Χόρβατ, Στουρμ, Κλέπατς (90+2’ Μαρόσα) , Τσίποτ (81’ Πούτσκο).

Λουντογκόρετς (Β. Νταμπράουσκας): Καλίνα, Ικόκο, Πλαστούν, Βέρντον, Νεντιάλκοφ, Γκονσάλβες, Σαντάνα (81’ Τσιμπότα), Σόουζα, Γιάνκοφ (63’ Βάντερσον), Σωτηρίου (70’ Μανού), Ντεσπόντοφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ