Δείτε το post του διαιτητή του αγώνα Ολυμπιακός – Λουντογκόρετς (pic)

Δείτε το post του διαιτητή του αγώνα Ολυμπιακός – Λουντογκόρετς (pic)

Ο διαιτητής του χθεσινού αγώνα Ολυμπιακός - Λουντογκόρετς, Μπομπι Μάντεν, εξόργισε με τις αποφάσεις του τους ανθρώπους των ερυθρολεύκων και σήμερα πόσταρε στο Instagram φωτογραφία με την εμπειρία του από την Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος(1-1), με την βουλγαρική Λουντογκόρετς για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε την μεριά των ερυθρολεύκων να έχει έντονα παράπονα από τον Σκωτσέζο διαιτητή του αγώνα, Μπόμπι Μάντεν

Ο ρέφερι από τη Σκωτία στο 63′ δεν καταλόγισε παράβαση στο μαρκάρισμα που έκανε ο Βερντόν στον Ελ-Αραμπί, ενώ αυτός έβγαινε μόνος απέναντι στον Κροάτη γκολκίπερ της Λουντογκόρετς, Κάλινα. Στο 77′ ο Χασάν βρέθηκε πεσμένος στην περιοχή της Λουντογκόρετς από αγκωνιά πάλι του Βερντόν, με τον Αιγύπτιο φορ να ματώνει στο πρόσωπο, ο Μάντεν όμως έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι, ο Νεντιάλκοβ έκανε σκληρό μαρκάρισμα στον Καμαρά, αλλά τιμωρήθηκε με κίτρινη, σε φάση που έπρεπε να τιμωρηθεί με κόκκινη. Μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα ο Πέδρο Μαρτίνς, που δέχτηκε κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του: «Η διαιτησία δεν ανταποκρίθηκε και δεν αρμόζει στο επίπεδο του Champions League», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού.

Το πρωί της Τετάρτης (4/8) ο διαιτητής ανέβασε στο Instagram φωτογραφία από γνωστό μαγαζί στο Μικρολίμανο, σχολιάζοντας το χθεσινό παιχνίδι και την υψηλή θερμοκρασία. «Καλό ταξίδι στην Αθήνα με τα παιδιά για το Ολυμπιακός – Λουντογκόρετς, στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Οι 36 βαθμοί κατά τη σέντρα ήταν καλό τεστ φυσικής κατάστασης» έγραψε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ