Τζέραρντ: «Αυτό θα κάναμε σε έναν τέλειο κόσμο…»

Τζέραρντ: «Αυτό θα κάναμε σε έναν τέλειο κόσμο…»

Ο Στίβεν Τζέραρντ έστειλε το μήνυμα του πριν από τη ρεβάνς της Ρέιντζερς με τη Μάλμε.

Η Ρέιντζερς έχασε το αήττητο των 41 παιχνιδιών στο σκωτσέζικο πρωτάθλημα, αφού ηττήθηκε από τη Νταντί Γιουνάιτεντ με 1-0 το Σάββατο. Οι Τζερς είχαν συνηθίσει να νικούν και ο Στίβεν Τζέραρντ προσπαθεί να διαχειριστεί την κατάσταση πριν τη ρεβάνς με τη Μάλμε.

Ο Άγγλος έστειλε το δικό του μήνυμα στους ποδοσφαιριστές, ώστε να ανασυγκροτηθούν το συντομότερο:

«Όταν αντιμετωπίζεις ένα πισωγύρισμα, είναι ευκαιρία για επανεκκίνηση και να πεις μερικές αλήθειες σε κάποιους. Και να το αναλύσεις φυσικά. Αυτό πρέπει να κάνει ένας προπονητής.

Αλλά, για την ώρα δεν έχουμε καιρό να λυπηθούμε τους εαυτούς μας και να μείνουμε κάτω, πρέπει να σηκωθούμε και να δώσουμε αυτοπεποίθηση σε αυτή την ομάδα, έχουμε μεγάλο παιχνίδι σε τρεις μέρες. Σίγουρα είναι ανάγκη να παίξουμε καλύτερα και με περισσότερη διάρκεια για να πετύχουμε το σκοπό μας.

Σε έναν τέλειο κόσμο, θα θέλαμε να πάμε στη Μάλμε γεμάτοι αυτοπεποίθηση  και να βασιστούμε σε μία εξαιρετική απόδοση, κάτι που δεν κάναμε κόντρα στη Νταντί Γιουνάιτεντ.

Τώρα πρέπει να εμψυχώσουμε τα παιδιά και να τους φέρουμε στην καλύτερη κατάσταση για την Τρίτη. Είναι μία άλλη διοργάνωση, αλλά τώρα πρέπει να πατήσουμε το κουμπί της επανεκκίνησης και να προετοιμαστούμε για ένα μεγάλο παιχνίδι».

Στο ευκταίο σενάριο της πρόκρισης του απέναντι στη Λουντογκόρετς, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον νικητή αυτού του ζευγαριού στα Play Off του Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ