Zέκιτς – «Κολοβός σαν να λέμε… Λιβάγια»

Zέκιτς – «Κολοβός σαν να λέμε… Λιβάγια»

Η Σερίφ Τίρασπολ του Δημήτρη Κολοβού αντιμετωπίζει την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τα Playoffs του Champions League και ο Κροάτης προπονητής Ζόραν Ζέκιτς παρομοίασε το ρόλο που έχει ο Έλληνας άσος με αυτόν του... Μάρκο Λιβάγια

Σερίφ Τίρασπολ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ αναμένεται να μονομαχήσουν για μια θέση στους ομίλους του Champions League μέσω των Playoffs της διοργάνωσης και ο έμπειρος Κροάτης προπονητής Ζόραν Ζέκιτς μίλησε για τις ερχόμενες αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων αναφερόμενος, μεταξύ άλλων και στον Έλληνα άσο της Σερίφ, Δημήτρη Κολοβό.

Σύμφωνα με τα όσα είπε σε κροατικό μέσο, ο 47χρονος τεχνικός, θέλοντας να δώσει μια εικόνα προς τους συμπατριώτες του για την Σερίφ την οποία είχε προπονήσει σε δύο διαφορετικές θητείες κατά το παρελθόν, στάθηκε στο ρολο που έχει ο Δημήτρης Κολοβός στον μολδαβικό σύλλογο, παρομοιάζοντάς τον με αυτόν που έχει συνήθως ο Μάρκο Λιβάγια.

«Όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι, υπάρχει ο Κολοβός, ο Έλληνας που ήρθε από τον Παναθηναϊκό και γύρω από αυτόν περιστρέφεται όλη η επίθεση της ομάδας. Οι συμπαίκτες του τον ψάχνουν διαρκώς στον χώρο και σε αυτόν περνούν οι περισσότερες μπαλιές. Είναι ένας παίκτης τύπου Λιβάγια», ήταν τα λόγια του Ζέκιτς ο οποίος επισήμανε τον καταλυτικό ρόλο που θα έχει ο Κολοβός σε αυτούς τους αγώνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ