Βλαχοδήμος – «Είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου, δεν σκέφτομαι να φύγω από τη Μπενφίκα»

Βλαχοδήμος – «Είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου, δεν σκέφτομαι να φύγω από τη Μπενφίκα»

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος δήλωσε χαρούμενος και περήφανος για την πρόκριση της Μπενφίκα στους ομίλους του Champions League, ενώ τόνισε πως δεν έχει σκοπό να φύγει από την πορτογαλική ομάδα.

Η Μπενφίκα πήρε σπουδαία πρόκριση στους ομίλους του Champions League, αφού υπερασπίστηκε το 2-1 του πρώτου αγώνα κόντρα στην Αϊντχόφεν και με φοβερή εμφάνιση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, ο οποίος έκανε καθοριστικές επεμβάσεις, κράτησε το 0-0 στον επαναληπτικό και πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης.

Μετά το ματς, ο Έλληνας τερματοφύλακας δήλωσε περήφανος και χαρούμενος που βοήθησε την ομάδα του να προκριθεί, ενώ σχετικά με το μέλλον του απάντησε πως δεν σκέφτεται να φύγει από τη Μπενφίκα.

«Αν είμαι ο MVP του ματς; Είναι δύσκολο να απαντήσω. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Μείναμε με δέκα παίκτες από το πρώτο ημίχρονο. Όλοι οι παίκτες τα έδωσαν όλα και δεν ξέρω πόσο πολύ έτρεξαν. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα τόσο στο πρώτο παιχνίδι και στο δεύτερο. Είμαι πολύ χαρούμενος για τους συμπαίκτες μου», δήλωσε αρχικά ο Βλαχοδήμος και σε ερώτηση σχετικά με το μέλλον του είπε:

«Δεν σκέφτομαι να φύγω από τη Μπενφίκα. Δεν είναι σωστή στιγμή να μιλήσουμε για κάτι τέτοιο τώρα. Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που θα παίξουμε στους ομίλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ