Επική πρόκριση η Σαχτάρ, αυτοκτόνησε η Μονακό (vids)

Επική πρόκριση η Σαχτάρ, αυτοκτόνησε η Μονακό (vids)

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ πήρε την πρόκριση για τους ομίλους του Champions League με απίθανο τρόπο, καθώς ο Αγκιλάρ της Μονακό πέτυχε αυτογκόλ στην παράταση (2-2, 1-2 κ.δ.) σε ένα απίστευτο θρίλερ στην Ουκρανία.

Απίθανα πράγματα συνέβησαν στην Ουκρανία και τη ρεβάνς της Σαχτάρ Ντόνετσκ με τη Μονακό για τα play-offs του Champions League.

Μπορεί η Μονακό να προηγήθηκε (0-2) και να έχασε τρομερές ευκαιρίες για να «κλειδώσει» την πρόκριση, αλλά η Σαχτάρ μείωσε σε 1-2, ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα και έστειλε το ματς στην παράταση. Εκεί, μοιραίος παίκτης για τη Μονακό ήταν ο Αγκιλάρ, ο οποίος με απίθανο αυτογκόλ έκανε το 2-2 και έδωσε μια επική πρόκριση στους Ουκρανούς!

Ο Μπεν Γιεντέρ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για τους Μονεγάσκους στο παιχνίδι καθώς άνοιξε το σκορ στο 18′ με πλασέ από το ύψος του πέναλτι, ενώ σημείωσε και το 0-2 από κοντά στο 39′.

Οι Γάλλοι έχασαν απίστευτες ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος για να «καθαρίσουν» την πρόκριση και η Σαχτάρ τους τιμώρησε, με τον Μάρλος να μειώνει σε 1-2 στο 74′ και να στέλνει το ματς στην παράταση.

Η Μονακό έχασε ακόμη μια τεράστια ευκαιρία στο 104′ με τον Φόλαντ και στη συνέχεια, κόντρα στη ροή του ματς, η Σαχτάρ βγήκε στην αντεπίθεση, με τον Μούντρικ να κάνει το γύρισμα από τα αριστερά, η μπάλα βρήκε στο πόδι του Αγκιλάρ και κατέληξε στα δίχτυα του Νίμπελ για το 2-2. Και με αυτόν τον πραγματικά απίθανο τρόπο οι Ουκρανοί πανηγύρισαν την πρόκρισή τους στη φάση των ομίλων του Champions League.

Σαχτάρ Ντόνετσκ: Πιάτοβ, Μάρλον, Ντοντό, Βιτάο (100’ Κριβτσόβ), Ματβιγένκο (46’ Ισμαΐλι), Μάρκος Αντόνιο (86’ Στεπανένκο), Μαϊκόν, Τετέ (66’ Μάρλος), Άλαν Πάτρικ, Σόλομον (82’ Μούντρικ), Τραορέ (100’ Φερνάντο).

Μονακό: Νίμπελ, Μπαντιασίλ, Κάιο Ενρίκε (117’ Γιάκομπς), Μαριπάν, Σιντιμπέ (99’ Αγιλάρ), Τσουαμενί (117’ Ντισασί), Φοφανά, Γκολόβιν (76’ Ντιόπ), Φόλαντ, Ζέλσον Μάρτινς (70’ Ζεάν Λούκας), Μπεν Γεντέρ (76’ Ισιντόρ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ