Φαν Σιπ – «Ο Βλαχοδήμος έμοιαζε με μαγνήτη»

Φαν Σιπ – «Ο Βλαχοδήμος έμοιαζε με μαγνήτη»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον Φαν Σιπ αναφέρθηκε με δηλώσεις του στις εμφανίσεις του Οδυσσέα Βλαχοδήμου απέναντι στην Αϊντχόφεν, λέγοντας πως ο Έλληνας τερματοφύλακας έμοιαζε με μαγνήτη.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ήταν εκπληκτικός στα δύο παιχνίδια των playoffs του Champions League, με την Μπενφίκα να παίρνει την πρόκριση για τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης  με συνολικό σκορ 2-1 απέναντι στην Αϊντχόφεν.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας ήταν μια ομάδα μόνος του, ειδικά στον δεύτερο αγώνα στην Ολλανδία, όπου διατήρησε το προβάδισμα των Αετών με εντυπωσιακές αποκρούσεις.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας, Τζον Φαν Σιπ μίλησε στην πορτογαλική Α Bola για τον Βλαχοδήμο, τον οποίο χαρακτήρισε σαν μαγνήτη για όσα έκανε στα δύο παιχνίδια με την Αϊντχόφεν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι στην Αθήνα, αλλά είδα στην τηλεόραση τους δύο αγώνες της Μπενφίκα με την Αϊντχόφεν. Ο Βλαχοδήμος τα πήγε πολύ καλά στη Λισαβόνα και στο Αϊντχόφεν και η Μπενφίκα κατάφερε να παραμείνει στο Champions League. Όλοι οι παίκτες της ομάδας έκαναν εξαιρετική δουλειά, όχι μόνο ο Βλαχοδήμος. Ειδικά αφού έπαιξαν με παίκτη λιγότερο για περίπου μία ώρα. Ο Βλαχοδήμος είχε αυτοπεποίθηση, συγκέντρωση και ακρίβεια στην απόδοση του.

Η δουλειά του τερματοφύλακα δεν είναι πάντα εύκολη, καθώς πρέπει να απαντήσει την κατάλληλη στιγμή. Ο Βλαχοδήμος έκανε τη δουλειά του. Ηταν σημαντικός και στα δύο παιχνίδια. Ηταν πάντα στη θέση του και έμοιαζε με μαγνήτη. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ