Στον Κίαερ και τους γιατρούς που έσωσαν τον Έρικσεν το ειδικό βραβείο της UEFA! (vid)

Στον Κίαερ και τους γιατρούς που έσωσαν τον Έρικσεν το ειδικό βραβείο της UEFA! (vid)

Σε μία πολύ ωραία κίνηση προχώρησε η UEFA, η οποία βράβευσε τους γιατρούς και τον Κίαερ, καθώς με τις ενέργειες τους στο EURO 2020 έσωσαν την ζωή του Κρίστιαν Έρικσεν

Η στιγμή που κατέρρευσε στο χορτάρι ο Κρίστιαν Έρικσεν είχε προκαλέσει σοκ σε όλο τον πλανήτη, σε μία στιγμή που όλοι μας προσευχηθήκαμε για την ζωή του Δανού παίκτη.

Οι ήρωες εκείνης της ημέρας δεν είναι άλλοι από τους γιατρούς που του έσωσαν την ζωή, αλλά και τον συμπαίκτη του Σίμον Κίαερ, ο οποίος έσπευσε να τον βοηθήσει.

Η UEFA βράβευσε τους παραπάνω πρωταγωνιστές, στα πλαίσια της κλήρωσης των ομίλων για το φετινό Champions League, σε μία συγκινητική στιγμή με όλους τους παρευρισκόμενους να σηκώνονται όρθιοι να χειροκροτήσουν τους ήρωες και φύλακες-αγγέλους του Έρικσεν.

«Είναι πράγματι μεγάλη τιμή για μένα να τους απονείμω το βραβείο του προέδρου της UEFA. Φέτος, το Βραβείο του Προέδρου ξεπερνά το ποδόσφαιρο», δήλωσε ο πρόεδρος της UEFA, Τσεφέριν.

Το βραβείο αφιερώνεται από τους Δανούς σε όλους τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που έχουν κάνει τα πάντα για το ποδόσφαιρο. Ολοι χειροκροτούν ζεστά τους ανθρώπους που έσωσαν τη ζωή του Έρικσεν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ