Νάγκελσμαν – «Διαφορετική η Μπαρτσελόνα χωρίς τον Μέσι»

Νάγκελσμαν – «Διαφορετική η Μπαρτσελόνα χωρίς τον Μέσι»

Στην απουσία του Λιονέλ Μέσι στάθηκε ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν εν όψει της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα για το Champions League.

Την άποψη ότι η αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι, όσο μεγάλο κενό κι αν αφήνει, θα δώσει την ευκαιρία στους νεότερους ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα να βγουν στο προσκήνιο, εξέφρασε ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν. Μιλώντας ενόψει της αυριανής αναμέτρησης της Μπάγερν με τους «μπλαουγκράνα», στην πρεμιέρα του Champions League, ο τεχνικός των Βαυαρών στάθηκε στις διαφοροποιήσεις που επέφερε στον τρόπο παιχνιδιού των Καταλανών, η αποχώρηση του Αργεντινού άσου.

«Είναι δύσκολο να πεις αν είναι πιο ισχυροί ή πιο αδύναμοι, αλλά είναι διαφορετικοί. Δεν έχουν πλέον αυτό το υπερβολικό στιλ χωρίς τον Μέσι, αλλά έχουν παίκτες που μπορούν να βγουν από τη σκιά. Η Μπαρτσελόνα έχει αλλάξει την αμυντική δομή της, πρεσάρουν πολύ ψηλά, κάτι που δεν συνέβαινε με τον Μέσι τα τελευταία 2-3 χρόνια», δήλωσε ο Νάγκελσμαν και πρόσθεσε: «Ο Μέσι ήταν ένας παίκτης που έπαιρνε πολύ τη μπάλα, τώρα όμως υπάρχουν αρκετοί παίκτες που πρέπει να πάρουν την ευθύνη. Εχουν ένα ενδιαφέρον μίγμα νεαρών παικτών, που μπορούν να εξελιχθούν».

Ο Μάνουελ Νόιερ, από την πλερά του, ξεκαθάρισε ότι το αυριανό παιχνίδι δεν έχει καμία σχέση με τον νοκ-άουτ προημιτελικό της περιόδου 2019-20, όπου οι πρωταθλητές Γερμανίας είχαν συντρίψει 8-2 τους Καταλανούς στη Λισαβόνα, στο δρόμο για την κατάκτηση του Champions League. «Εχουν αλλάξει πολλά από τότε. Παίζουμε με μία καινούρια ομάδα, αλλά κι εμείς έχουμε μία καινούρια ομάδα. Προφανώς δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το παιχνίδι του 2020, αλλά τώρα έχουμε δύο αγώνες για τη φάση των ομίλων και ανυπομονούμε γι΄ αυτά τα μεγάλα ματς», δήλωσε ο Γερμανός τερματοφύλακας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ