8ος όμιλος – Επιβλητική νίκη η Γιουβέντους, δύσκολα η Τσέλσι (vids)

8ος όμιλος – Επιβλητική νίκη η Γιουβέντους, δύσκολα η Τσέλσι (vids)

Τα δύο φαβορί επικράτησαν των Μάλμε και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Με νίκες άρχισαν τις υποχρεώσεις τους στον 8ο όμιλο τα δύο φαβορί. Η Γιουβέντους επικράτησε της Μάλμε στη Σουηδία με 3-0, ενώ η Τσέλσι δυσκολεύτηκε περισσότερο στο Λονδίνο να πάρει τους τρεις βαθμούς κόντρα στην Ζενίτ. Τώρα οι δύο πρωτοπόροι θα κοντραριστούν την επόμενη αγωνιστική στο Τορίνο, σε μία αναμέτρηση που θα καθορίσει σε ένα βαθμό την πρωτιά.

Ένα εκ διαμέτρου αντίθετο πρόσωπο σε σχέση με την Ιταλία, παρουσίασε η Γιουβέντους στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League. Οι «μπιανκονέρι» πέρασαν πανεύκολα από την έδρα της Μάλμε και έθεσαν τις βάσεις για την κατάληψη της πρώτης θέσης.

Η Βέκια Σινιόρα προηγήθηκε μόλις στο 22’, όταν ο Κουαδράδο σέντραρε από δεξιά και ο Σάντρο στο δεύτερο δοκάρι σκόραρε με κεφαλιά-ψαράκι. Το 0-2 διαμόρφωσε ο Ντιμπάλα στο 43’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Μοράτα από τον Νίλσεν. Πριν λήξει το ημίχρονο, η Γιουβέντους έκλεισε το σκορ με σουτ του Ντιμπάλα, μετά από ασίστ του Μοράτα.

ΜΑΛΜΕ: Ντιαβαρά, Ρικς (76’ Όλσον), Μπεργκέτ, Αχμέντοβιτς, Μπρόρσον, Νίλσεν, Ινοσέντ (75’ Νανασί), Ρακίπ (59’ Νάλιτς), Κρίστιανσεν, Μπιρμάντσεβιτς (59’ Αμπουμπακάρι), Τσολάκ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Σάντρο, Μπονούτσι, Ντε Λιχτ (87’ Ρουγκάνι), Ντανίλο, Λοκατέλι, Μπεντανκούρ (68’ ΜακΚένι), Κουαδράδο (82’ Κουλουσέβσκι), Ραμπιό, Ντιμπάλα (82’ Ράμσεϊ), Μοράτα (68’ Κεν)

Σκληρή αντίσταση προέβαλε η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στο Στάμφορντ Μπριτζ και παραλίγο να πάρει βαθμό, αλλά ο Ρομέλου Λουκάκου έσωσε την παρτίδα για την Τσέλσι.

Ο στράικερ των «μπλε» διέσπασε την άμυνα των Ρώσων στο 69’ με μία δυνατή κεφαλιά και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί, Αθπιλικουέτα (83’ Τιάγκο Σίλβα), Κρίστενσεν, Ρίντιγκερ, Τζέιμς, Αλόνσο (83’ Τσίλγουελ), Κόβατσιτς, Ζορζίνιο Μάουντ (90+3’ Λόφτους Τσικ), Ζιγές (64’ Χάβερτς), Λουκάκου

ΖΕΝΙΤ: Κρίτσιουκ, Ντόουγκλας Σάντος, Ρακίτσκι (88’ Κρουχοβόι), Τσιστιακόβ, Σουτόρμιν, Κουζιάεβ (82’ Κραβτσόβ), Μπάριος, Βέντελ (77’ Ντζιούμπα), Μάλκομ (77’ Ερόκιν), Κλαουντίνιο (88’ Μοτσοβόι), Αζμούν

Αποτελέσματα

Μάλμε – Γιουβέντους 0-3

Τσέλσι – Ζενίτ Αγίας Πετ. 1-0

Βαθμολογία

  1. Γιουβέντους 3 (3-0)
  2. Τσέλσι 3 (1-0)
  3. Ζενίτ 0  (0-1)
  4. Μάλμε 0 (0-3)

Επόμενη αγωνιστική (29/9)

Ζενίτ – Μάλμε

Γιουβέντους – Τσέλσι

Δείτε τα γκολ του ομίλου:

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ