Λίβερπουλ – Μίλαν 3-2 – Το Άνφιλντ έκανε – ξανά – το θαύμα του (vids)

Λίβερπουλ – Μίλαν 3-2 – Το Άνφιλντ έκανε – ξανά – το θαύμα του (vids)

Η Λίβερπουλ επικράτησε με 3-2 της Μίλαν σε ένα συναρπαστικό ματς στο Άνφιλντ για την 1η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Champions League.

Τι ματσάρα ήταν αυτή! Λίβερπουλ και Μίλαν διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο Άνφιλντ για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, με τους Reds να παίρνουν σπουδαία νίκη με 3-2 σε μια καθηλωτική ποδοσφαιρική παράσταση.

Η ομάδα του Κλοπ πήρε από νωρίς το προβάδισμα χάρη σε αυτογκόλ του Τομόρι (1-0), αλλά η Μίλαν (η οποία επέστρεψε στη διοργάνωση μετά από 7 χρόνια) έκανε μια απίθανη ανατροπή μέσα σε δύο λεπτά (1-2) και έφερε τα πάνω-κάτω στο ματς. Ωστόσο, η Λίβερπουλ έφερε το παιχνίδι στα ίσα με τον Σαλάχ (2-2) και ο Χέντερσον με σουτ… τηλεφώνημα έκανε το 3-2 και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Στο άλλο ματς του ομίλου, Ατλέτικο Μαδρίτης και Πόρτο έμειναν στο 0-0. Έτσι, η Λίβερπουλ προπορεύεται στον όμιλο με 3 βαθμούς.

Θυμηθείτε ΕΔΩ την εξέλιξη και τα στατιστικά της αναμέτρησης.

Η Λίβερπουλ ξεκίνησε ιδανικά το ματς, απειλώντας δύο φορές με Οριγκί-Ζότα και στο 9′ πήρε το προβάδισμα. Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ πήρε την μπάλα από τον Σαλάχ, πάτησε στην περιοχή από τα δεξιά, έκανε το γύρισμα, με την μπάλα να βρίσκει στα πόδια του Τομόρι και να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0.

Η ομάδα του Κλοπ ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στο γήπεδο μετά το 1-0, συνεχίζοντας την ασφυκτική της πίεση στα καρέ της Μίλαν και στο 13′ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Μπενασέρ σε σουτ του Ρόμπερτσον. Ο Σαλάχ ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Μενιάν απέκρουσε, κρατώντας ζωντανή την ομάδα του.

Οι Reds έκλεισαν τους «ροσονέρι» στην περιοχή τους και έχασαν ευκαιρία για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 30′, με τον Μενιάν να διώχνει εντυπωσιακά το σουτ του Σαλάχ.

Ωστόσο, η ομάδα του Πιόλι ισορρόπησε το παιχνίδι μετά το 30′ και κατάφερε να κάνει μια απίθανη ανατροπή πριν την ανάπαυλα. Στο 42′ ο Ρέμπιτς με ωραίο πλασέ έκανε το 1-1 και δύο λεπτά αργότερα ο Ντίαθ από κοντά σημείωσε το 1-2 , φέρνοντας τα πάνω-κάτω στην αναμέτρηση!

Η ομάδα του Κλοπ ήταν καλύτερη και στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα στο 48′. O Oριγκί βρήκε εξαιρετικά τον Σαλάχ στην περιοχή και ο Αιγύπτιος με ωραίο πλασέ πρόλαβε τον Μενιάν, στέλνοντας τη μπάλα στη δεξιά γωνία του για το 2-2.

Η Λίβερπουλ συνέχισε να πιέζει, έχασε ευκαιρίες με τους Άρνολντ (51′), Οριγκί (52′) και Μανέ (66′) και πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 69′. Μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Χέντερσον, ο οποίος με φοβερό σουτ από το ύψος της περιοχής νίκησε τον Μενιάν για το τελικό 3-2.

Λίβερπουλ: Άλισον, Ρόμπερτσον, Άρνολντ, Γκόμες, Ματίπ, Χέντερσον (84’Μίλνερ), Κεϊτά (71’Τζόουνς), Φαμπίνιο, Σαλάχ (84’Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν), Οριγκί (63’Μανέ), Ζότα (71’Τιάγκο)

Μίλαν: Μενιάν, Καλάμπρια, Τόμορι, Κίερ, Ερναντές, Κεσί, Μπενασέρ (71’Τονάλι), Μπραΐμ Ντίαθ, Σαλεμάκερς (62’Φλορέντσι), Λεάο (62’Ζιρού), Ρέμπιτς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ