«Μπηχτή» Σόλσκιερ στον Φέρντιναντ

«Μπηχτή» Σόλσκιερ στον Φέρντιναντ

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ απάντησε στον Ρίο Φέρντιναρντ που ενοχλήθηκε από τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο ματς με τη Γιούνγκ Μπόις, βάζοντας τον στη θέση του.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είδε τη Γιουνγκ Μπόις να της χαλάει την πρεμιέρα στον Champions League, παρά την προσπάθεια του Κριστιάνο Ρονάλντο να σώσει την ομάδ του Σόλσκιερ. Ο Πορτογάλος σκόραρε το μοναδικό γκολ των «Κόκκινων Διαβόλων» και αργότερα αντικαταστάθηκε.

Αντί να κάτσει στη θέση του στον πάγκο ήταν όρθιος δίπλα στον προπονητή του, πράγμα που εξόργισε τον Ρίο Φέρντιναντ. Ο παλαίμαχος στόπερ υποστήριξε πως εάν βρισκόταν ο ίδιος στη θέση του Σόλσκιερ θα έλεγε στον Κριστιάνο να «καθίσει κάτω».

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ έσπευσε να στηρίξει το ποδοσφαιριστή του, αφήνοντας παράλληλα «μπηχτή» στο Φέρντιναντ.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Πάλι ο Ρίο, μερικές φορές σχολιάζει πράγματα που δεν γνωρίζει πραγματικά. Έπρεπε να είχε δει κίτρινη κάρτα ο Μαρτίνς Περέιρα όταν έριξε τον Νεμάνια Μάτιτς. Ξαφνικά είχα δίπλα τόσο τον Μπρούνο (Φερνάντες), όσο και τον Κριστιάνο.

Ήταν εκεί για έναν σύντομο διάλογο και φώναξαν στον διαιτητή. Αυτή ήταν η στιγμή που επιδεινώθηκε η κατάσταση, μετά τη λήψη μερικών άσχημων αποφάσεων για μας. Αλλά μετά ο Κριστιάνο κάθισε, όπως και ο Μπρούνο. Ήταν απλά η ένταση της στιγμής. Έπρεπε να αποβληθεί, οπότε δεν έχω κανένα πρόβλημα να δείξουν πάθος και μετά να επιστρέψουν. Δεν είναι ότι ο Ρονάλντο έδινε οδηγίες στους παίκτες, όχι» τόνισε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ