Αντσελότι – «Ξεκινάμε με ένα μικρό πλεονέκτημα»

Αντσελότι – «Ξεκινάμε με ένα μικρό πλεονέκτημα»

Ο Ιταλός προπονητής μίλησε για το παιχνίδι με τη Σέριφ και την επιστροφή της Ρεάλ στο «Μπερναμπέου» για αγώνα Champions League.

Πριν από την αυριανή φιλοξενία της Σερίφ Τιρασπόλ, για τη δεύτερη αγωνιστική του Champions League, ο Κάρλο Αντσελότι τόνισε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης «έχει κάτι το ιδιαίτερο» με την κορυφαία διοργάνωση και χαιρέτισε την επιστροφή στις ευρωπαϊκές βραδιές στο Σαντιάγο-Μπερναμπέου».

«Η επιστροφή στο Μπερναμπέου μας κάνει να είμαστε ακόμα πιο ενθουσιασμένοι. Έχουμε πολλές αναμνήσεις από το Champions League εδώ. Αυτός ο σύλλογος έχει κάτι ιδιαίτερο με αυτή τη διοργάνωση. Είναι η πιο περίπλοκη, η πιο δύσκολη, αλλά αυτός ο σύλλογος έχει συνηθίσει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο να την κερδίζει. Ξεκινάμε λοιπόν με ένα μικρό πλεονέκτημα», δήλωσε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης σήμερα σε συνέντευξη Τύπου.

«Ο Ζιζού έκανε πολύ καλά πράγματα. Ελπίζω ότι θα τα κάνω όπως και εκείνος. Ελπίζω ότι και εγώ θα καταφέρω να κερδίσω ένα Champions League ακόμα», είπε. Επιστρέφοντας στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης αυτό το καλοκαίρι μετά την αποχώρηση του Ζινεντίν Ζιντάν, ο Αντσελότι κατάφερε γρήγορα να επαναφέρει τη λάμψη στη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Ο προπονητής μας ήξερε πολύ, ήμασταν αρκετοί από εμάς που τον γνωρίσαμε πριν από μερικά χρόνια. Έχει εμπειρία, έχει καταφέρει να μετατρέψει ένα αρκετά νεανικό γκρουπ σε μια ομάδα που δυσκολεύει τους ανθρώπους. Κάθε αντίπαλο», διαβεβαίωσε ο αμυντικός Νάτσο.

«Μας έκανε καλύτερους, μας έκανε μια πολύ δυναμική ομάδα, η οποία πετυχαίνει πολλά γκολ. Με τον λίγο χρόνο που περάσαμε μαζί, τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να γίνουν καλύτερα», είπε.

Ο Κάρλο Αντσελότι προειδοποίησε για τις δυσκολίες του αγώνα με την Σερίφ Τιρασπόλ: «Παίζουν καλά, τα πήγαν καλά απέναντι στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στα προκριματικά (3-0, 0- 0) και στο πρώτο τους παιχνίδι (2-0 εναντίον της Σαχτάρ Ντόνετσκ). Είναι πολύ οργανωμένοι, πολύ γρήγοροι μπροστά, οπότε θα χρειαστούμε τη μέγιστη συγκέντρωση για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», τόνισε.

«Είναι μια ομάδα που είναι έτοιμη να αγωνιστεί στο Champions League. Νίκησε τη Σαχτάρ, η οποία κατάφερε να μας φέρει σε δύσκολη θέση την περασμένη σεζόν», πρόσθεσε ο Νάτσο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ