Champions League – Οι ασύλληπτες χαμένες ευκαιρίες της 2η αγωνιστικής

Champions League – Οι ασύλληπτες χαμένες ευκαιρίες της 2η αγωνιστικής

Απολαύστε όλες τις ασύλληπτες ευκαιρίες που δεν έγιναν γκολ από την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League

Η δεύτερη αγωνιστική του Champions League είχε τα πάντα: Την μυθική εμφάνιση και νίκη της Σέριφ των Ελλήνων κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στο Μπερναμπέου, το πρώτο γκολ του Μέσι με την φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα, τον Κριστιάνο Ρονάλντο να κάνει ακόμα μεγαλύερο τον μύθο του στην διοργάνωση αλλά και το νέο… ναυάγιο της Μπαρτσελόνα στο Ντα Λουζ.

Παρόλο αυτά, ήταν η αγωνιστική με τις ασύλληπτες χαμένες ευκαρίες που σημειώθηκαν στα 16 παιχνίδια. Το10.gr τις μάζεψε και σας τις παρουσιάζει.

Σαχτάρ-Ιντερ 0-0 (Εντιν Τζέκο)

Το χορό των χαμένων ευκαιρίων ξεκίνησε ο Έντιν Τζέκο. Ο Βόσνιος επιθετικός των Νερατζούρι στο ματς κόντρα στην Σαχτάρ αστόχησε προ κενής εστίας. O άλλοτε επιθετικός της Ρόμα μετά από εκτέλεση κόρνερ βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι, αλλά το βολέ που επιχείρησε ήταν απογοητευτικό.

Άγιαξ-Μπεσίκτας 2-0 (Τάντιτς)

Την σκυτάλη μετά την πήρε Ντούσαν Τάντιτς. Ο αρχηγός του Αίαντα δεν μπόρεσε να εκμεταλευτεί την ασίστ του Αλε, με τον Σέρβο επιθετικό να μην πιστεύει ότι αστόχησε σε ανυπεράσπιστη εστία.

Παρί Σεν Ζερμέν – Μάντσεστερ Σίτι 2-0 (Μπερνάρντο Σίλβα)

Η Παρί Σεν Ζερμέν είχε προηγηθεί με τον… κεραυνό του Γκέιγ, με τον Μπερνάρντο Σίλβα να χάνει τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει το παιχνίδι. Στο 29΄, ο Ντε Μπρόινε έκανε την σέντρα, ο Στέρλινγκ πήρε την κεφαλιά, αλλά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Ντοναρούμα. Ο Μπερνάρντο πήρε το ριμπάουντ, αλλά κατάφερε από το μισό μέτρο να σημαδέψει και αυτός το δοκάρι, χάνοντας μια ασύλληπτη ευκαιρία.

Μπενφίκα – Μπαρτσελόνα 3-0 (Νιούνες, Ντε Γιονγκ)

Η Μπενφίκα ήταν καταιγιστική επικρατώντας με 3-0 της Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, πέρα των γκολ των Αετών, η αναμέτρηση πρόσφερε και σπουδαίες χαμένες ευκαιρίες. Πρώτος ξεκίνησε ο Ντε Γιογνκ.Ο Ολλανδός επιθετικός είχε την μπάλα στρωμένη μπροστά του, τον Βλαχοδήμο εξουδετερωμένο και την εστία κενή, αλλά… κατάφερε να τη στείλει πάνω σε αντίπαλο, χάνοντας την ευκαιρία να ισοφάρισει.

Ο 31άχρονος φορ, στο 57΄, βρέθηκε για άλλη μια φορά κοντά στο γκολ, αλλά κα πάλι αστόχησε, στέλνοντας την μπάλα εξ επαφής στο δοκάρι του Βλαχοδήμου, ενώ τέσσερα λεπτά νωρίτερα ο Νιούνες, δεν εκμεταλλεύτηκε την γκέλα του Τερ Στεγκεν, ο οποίος έκανε λάθος εκτίμηση στην φάση, με τον Πορτογάλο να σημαδεύει και αυτός το δοκάρι από μακρινή απόσταση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ