«Βράζει» η Βαρκελώνη – Τι γράφουν οι εφημερίδες για Κούμαν, ποια η επόμενη μέρα

«Βράζει» η Βαρκελώνη – Τι γράφουν οι εφημερίδες για Κούμαν, ποια η επόμενη μέρα

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε μία από τις χειρότερες φάσεις της ιστορίας της. Ο ισπανικός Τύπος κατακεραυνώνει την ομάδα του Κούμαν, ο οποίος μετράει... μέρες, ενώ ο Λαπόρτα ψάχνει ήδη τον επόμενο.

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει τα τελευταίο χρονικό διάστημα η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί παραπαίουν αγωνιστικά και φρόντισαν να το αποδείξουν στην χθεσινή (29/9) αναμέτρηση απέναντι στην Μπενφίκα, όπου ηττήθηκαν με «κάτω τα χέρια» από τους «αετούς» με σκορ 3-0, κινδυνεύοντας να μείνουν εκτός διοργάνωσης.

Ο ισπανικός Τύπος κατακεραυνώνει την Μπαρτσελόνα

Μάλιστα ο ισπανικός Τύπος φρόντισε να μην… χαριστεί στον σύλλογο, με τα πρωτοσέλιδα να είναι καυστικά. Η «Marca» χαρακτήρισε την εμφάνιση ως «απαίσια». Στη συνέχεια η «AS» ανέφερε πως η ομάδα «βυθίζεται», για να έρθει η «Mundo Deportivo» να γράψει «Κόντρα στα σκοινιά», εννοώντας το μέλλον του Κούμαν.

Με το 1,5 πόδι εκτός ο Κούμαν

Champions: Koeman: "I Don't Know If I Have The Backing Of The Club" | Champions League 2021 -

Η καρέκλα του 58χρονου τεχνικού «τρίζει» επικίνδυνα, καθώς τα αποτελέσματα δεν έρχονται και η εικόνα των «μπλαουγκράνα» είναι απλά αποκαρδιωτική. Ήδη τα σενάρια για τους αντικαταστάτες τού Ολλανδού έχουν κάνει την εμφάνισή τους.

Με τον ίδιο να σημειώνει για το μέλλον του: «Αυτό που μπορώ να πω είναι για την δουλειά μου με την ομάδα. Νιώθω πως έχω την στήριξη των παικτών μου. Δεν μπορώ να ξέρω κάτι περισσότερο, για την διοίκηση».

Παράλληλα ερωτηθείς για το επίπεδο των Καταλανών υποστήριξε: «Δεν θα συζητήσω το επίπεδο της ομάδας. Όλοι ξέρουν ποιο είναι το πρόβλημα της Μπαρτσελόνα. Δεν μπορώ να σχολιάσω για μία ομάδα που δεν είναι η ίδια με αυτή του παρελθόντος. Είναι ξεκάθαρο για μένα».

Πάντως οι παίκτες της Μπαρτσελόνα φαίνεται να στηρίζουν ακόμα τον Κούμαν, με έναν από τους παλαιότερους παίκτες του συλλόγου, Σέρχιο Μπουσκέτς, να αναφέρει χαρακτηριστικά ότι: «Το πιο εύκολο πράγμα είναι να λες να φύγει ο προπονητής. Το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο όμως είμαστε όλοι υπεύθυνοι για αυτό. Είμαστε σε κρίσιμη κατάσταση. Αυτή είναι η αλήθεια».

Οι αντικαταστάτες του Ολλανδού

Report: Xavi Rejects Barcelona's Manager Job Now, Expected to Take over in June | Bleacher Report | Latest News, Videos and Highlights

Τα επικρατέστερα ονόματα είναι αυτά του «θρύλου» της ομάδας, Τσάβι, αλλά και αυτό του ομοσπονδιακού τεχνικού του Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ. Όσον αφορά τον πρώτο, αποτελεί κατά πολλούς τον ιδανικό άνθρωπο να πάρει την ευκαιρία. Μιας και γνωρίζει τον σύλλογο στον απόλυτο βαθμό και ξέρει τι ποδόσφαιρο θέλουν να βλέπουν οι φίλαθλοι.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την υπόθεση του Μαρτίνεθ, ο Ισπανός φαίνεται πως αποτελεί τον διακαή πόθο του Προέδρου της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα. Ο 48χρονος προπονητής έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία με το Βέλγιο και ίσως θα ήταν η καλύτερη επιλογή να επιστρέψει στους πάγκους σε συλλογικό επίπεδο.

Το κρίσιμο ντέρμπι

Οι επόμενες μέρες θα είναι κρίσιμες για την Μπαρτσελόνα. Το ερχόμενο Σάββατο (2/10) θα αντιμετωπίσει την Ατλέτικο Μαδρίτης, σε ένα ντέρμπι όπου αν ηττηθεί, τότε ο Κούμαν θα αποτελέσει παρελθόν με συνοπτικές διαδικασίες, σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο.

Αναμένουμε λοιπόν τις εξελίξεις, για το αν οι «μπλαουγκράνα» καταφέρουν να αλλάξουν την τραγική τους εικόνα και θυμίσουν τον σύλλογο που θαυμάζαμε τα τελευταία χρόνια ή η αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι είναι τελικά κομβική για το μέλλον του συλλόγου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ