Αξία στο 2.77

Αξία στο 2.77

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από το Champions League.

Champions League, Πόρτο – Μίλαν (22:00): Δύο μεγάλα σοκ έχει υποστεί στις δύο πρώτες αγωνιστικές η Μίλαν. Και πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο όσον αφορά τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν στην επόμενη φάση. Οι Μιλανέζοι προηγήθηκαν με 2-1 στο Άνφιλντ αλλά έχασαν 3-2. Ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0 και απέναντι στην Ατλέτικο στο Μιλάνο, αλλά έχασαν 2-1.

Σε ένα ματς που είχαν πολλά παράπονα από τη διαιτησία και για τα δύο γκολ που δέχτηκαν. Για την ακρίβεια, το παιχνίδι προκάλεσε θύελλα διαμαρτυριών από πλευράς Μιλανέζων, που είναι πλέον στο -6 από τη Λίβερπουλ και στο -4 από την Ατλέτικο. Είναι πίσω και από την Πόρτο, που έχει έναν βαθμό και με νίκη θα πάρει κεφάλι για την τρίτη θέση. Και θα μπει στο κόλπο της πρόκρισης.

Champions League, Πόρτο – Μίλαν (22:00): Τελικός το παιχνίδι για τη Μίλαν, η οποία πάντως δεν είναι ακόμα χαμένη. Με δύο στα δύο απέναντι στους Πορτογάλους γυρίζει την κατάσταση και μπαίνει και πάλι πολύ γερά στο κόλπο της πρόκρισης. Σε μια περίοδο, πάντως, που δίνει και τη… μάχη της για να παραμείνει κοντά στην κορυφή στην Ιταλία.

Διακυβεύονται πολλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι, κυρίως για τους φιλοξενούμενους που δεν θέλουν να έχουν ρόλο κομπάρσου. Στοιχηματικά αξίζει να ποντάρουμε σε ένα στοίχημα στη Μίλαν που είναι το μεγάλο όνομα και βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Η δε απόδοσή της αξίζει και με το παραπάνω. Οριακά αουτσάιντερ οι Μιλανέζοι, αλλά εμείς θα πάμε στοίχημα με αυτό το 2.77 που βλέπουμε στο διπλό (Stoiximan

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Champions League, Ατλέτικο Μαδρίτης – Λίβερπουλ (22:00): Δύο στα δύο έως τώρα για τη Λίβερπουλ, που αν καταφέρει να πάρει αποτέλεσμα και στη Μαδρίτη σχεδόν θα… καθαρίσει με την πρόκριση. Σε ένα όμιλο που χαρακτηρίζεται και ως όμιλος του… θανάτου, έχοντας και τις Μίλαν και Πόρτο σε αυτόν. Το μηδέν στη βαθμολογία της Μίλαν δίνει μαξιλαράκι ασφαλείας σε Ισπανούς και Βρετανούς.

Η Λίβερπουλ έως τώρα έχει την ανατροπή απέναντι στη Μίλαν και το εντυπωσιακό πέρασμα από την Πόρτο. Με σκορ 5-1 επικράτησε εκεί, ενώ προέρχεται και από μεγάλη σε έκταση εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα. Είναι σε καλό φεγγάρι η ομάδα του Κλοπ, που δείχνει ικανή να καθαρίσει την πρόκριση από την τρίτη αγωνιστική. Κερδίζοντας μέσα στη Μαδρίτη.

Champions League, Ατλέτικο Μαδρίτης – Λίβερπουλ (22:00): Βεβαίως εκεί μόνο εύκολα δεν θα είναι τα πράγματα κόντρα σε μια ομάδα που επίσης έκανε ανατροπή με τη Μίλαν. Κερδίζοντας με 2-1 στο Μιλάνο. Η ομάδα του Σιμεόνε, πάντως, είναι χωρίς αγώνα από τις 2 Οκτωβρίου και το 2-0 απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Αρνητικό αυτό για τον ρυθμό της και την αγωνιστική της κατάσταση, κυρίως αν δούμε τη φόρμα στην οποία βρίσκεται η Λίβερπουλ.

Έχει πολύ… ισοπαλία μέσα το παιχνίδι, αλλά να πάμε σε στοίχημα με καρφωτό Χ είναι ένα μεγάλο ρίσκο. Θα ρισκάρουμε μεν, αλλά λιγότερο, επιλέγοντας την ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο. Σε καλή απόδοση είναι, στο 2.07 στο Stoiximan και θα πάμε στοίχημα με ισοπαλία ημιχρόνου στο μεγάλο ματς της Μαδρίτης.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ