Σάλτσμπουργκ – Βόλφσμπουργκ 3-1

Σάλτσμπουργκ – Βόλφσμπουργκ 3-1

Η Σάλτσμπουργκ έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Νόα Οκαφόρ επικράτησε της Βόλφσμπουργκ με σκορ 3-1 και έτσι αναρριχήθηκε στην κορυφή του 7ου ομίλου.

Κατάληψη στην κορυφή του 7ου ομίλου του Champions League έχει κάνει η Σάλτσμπουργκ, η οποία επικράτησε της Βόλφσμπουργκ με σκορ 3-1 και έφτασε τους επτά βαθμούς, περιμένοντας την αναμέτρηση της Σεβίλλης με τη Λιλ ώστε να δει με πόση διαφορά θα την βρει το πέρας της τρίτης αγωνιστικής στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Πρωταγωνιστής για το σύνολο του Ματίας Γιάισλε, το οποίο εμφανίστηκε καλύτερο στο ματς, ήταν ο Νόα Οκαφόρ, που σημείωσε δύο τέρματα το δεύτερο ημίχρονο και καθαρίζοντας έτσι την αναμέτρηση για λογαριασμό της ομάδας του, κρατώντας τη στην πρώτη θέση.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά ισορροπημένο, με τη Σάλτσμπουργκ να έχει την κατοχή, και να καταφέρνει να ανοίξει το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Αντεγέμι πίεσε τον αντίπαλο, μπόρεσε να κλέψει την μπάλα και να βγει τετ α τετ με τον τερματοφύλακα, γράφοντας έτσι το 1-0. Η Βόλφσμπουργκ ανέβασε ρυθμούς στη συνέχεια και κυνήγησε την ισοφάριση, την οποία πέτυχε περίπου δέκα λεπτά αργότερα. Συγκεκριμένα στο 15′ ο Άρνολντ εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά με τροχιά προς την εστία, ο Ενμέτσα πετάχτηκε στην πορεία και με κεφαλιά έκανε το 1-1. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι ο διαιτητής να στείλει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος οι Αυστριακοί βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να πετύχουν το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα και πάλι. Και η πίεσή τους απέδωσε καρπούς στο 65ο λεπτό, με τον Οκαφόρ να κάνει το 2-1. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, οι αμυντικοί των Γερμανών δεν κατάφεραν να απομακρύνουν την μπάλα και ο επιθετικός των «ταύρων» βρέθηκε στο σωστό σημείο για να σκοράρει. Ο Οκαφόρ φυλούσε ακόμα ένα τέρμα για τη Σάλτσμπουργκ, καθώς στο 78’σκόραρε με παρόμοιο τρόπο διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Σάλτσμπουργκ: Κεν, Ονγκενέ, Αάρονσον, Ούλμερ (86’ Γκούιντο), Βέμπερ (72’ Μπερνάρντο), Ζάιβαλντ, Καμαρά (66’ Καπάλντο), Σούτσιτς, Οκαφόρ (87’ Σίμιτς), Κρίστενσεν, Αντεγέμι (86’ Ανταμού)

Βόλφσμπουργκ: Κάστελς, Λακρουά, Βρανξ, Λούκας Ενμετσά, Στέφεν, Ρουσιγιόν (70’ Οτάβιο), Εμπαμπού, Μπρουκς, Μπακού (70’ Φέλιξ Ενμετσά), Λουκεμπάκιο, Άρνολντ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ