Δοκιμασία με Αταλάντα για Γιουνάιτεντ, αποστολή στο Κίεβο για την Μπαρτσελόνα

Δοκιμασία με Αταλάντα για Γιουνάιτεντ, αποστολή στο Κίεβο για την Μπαρτσελόνα

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει την Αταλάντα στο Μπέργκαμο, ενώ η Μπαρτσελόνα που θέλει το τρίποντο κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου στην Ουκρανία.

Το Champions League επιστρέφει με τη διεξαγωγή της 4ης αγωνιστικής σε τέσσερις ομίλους με οκτώ άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου όλοι οι όμιλοι είναι ανοιχτοί για την πρόκριση και σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν και κάποια εισιτήρια για τη φάση των «16».

Το ματς που ξεχωρίζει είναι αυτό ανάμεσα στην Αταλάντα και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Μπέργκαμο για τον 6ο όμιλο, όπου οι κόκκινοι διάβολοι έχουν πάρει τα ηνία με έξι πόντους. Οι Ιταλοί είναι στους 4 βαθμούς, μαζί με τη Βιγιαρεάλ, η οποία υποδέχεται τη Γιούγνκ Μπόις (2/11, 22:00).

Η Μπαρτσελόνα (3η με βαθμούς) ταξιδεύει στο Κίεβο για να αντιμετωπίσει την Ντιναμό, με τον Σέρχι Μπαρχουάν στον πάγκο της -μετά την απόλυση του Ολλανδού Ρόναλντ Κούμαν-, έχοντας πίσω της μια «άγευστη» ισοπαλία κόντρα στην Αλαβές (1-1) στη La Liga. Οι Καταλανοί, που στην Ουκρανία πρέπει οπωσδήποτε να πάρουν βαθμούς αν θέλουν να προκριθούν, θα χρειαστεί να αγωνιστούν χωρίς τον τραυματία Ζεράρ Πικέ και τον Σέρχιο Αγουέρο, που διαγνώστηκε με καρδιακές αρρυθμίες.

Οι μάχες συνεχίζονται και στον 7ο όμιλο. Η Ζάλτσμπουργκ των επτά πόντων κοντράρεται στη Γερμανία απέναντι στη Βόλφσμπουργκ που βρίσκεται στην τελευταία θέση με 2 πόντους. Οι λύκοι παίζουν τα… ρέστα τους, καθώς είναι ισόβαθμοι με τη Λιλ, η οποία αντιμετωπίζει στην Ανδαλουσία τη Σεβίλλη (2/11, 22:00).

Αποτυγχάνοντας να λάμψει στη Serie A, όπου μετρά δύο διαδοχικές ήττες, η Γιουβέντους βρίσκει παρηγοριά στο Champions League, όπου είναι στην κορυφή του ομίλου της (9 βαθμοί). Η «Γηραιά Κυρία» γνωρίζει ότι μία νέα επιτυχία, όταν υποδεχθεί τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (3η, 3 βαθμοί), την οποία κέρδισε στη Ρωσία (1-0), θα της έδινε από αύριο το εισιτήριο. Πίσω της, η πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι (2η, 6 βαθμοί) πρέπει να κερδίσει τη Μάλμε (4η, χωρίς βαθμό), όπως και στον πρώτο αγώνα (4-0), για να αποφύγει δυσάρεστες εκπλήξεις.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μπάγερν-Μπενφίκα
Ντινάμο Κιέβου-Μπαρτσελόνα

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 3 αγώνες)

Μπάγερν Μ. 9
Μπενφίκα 4
Μπαρτσελόνα 3
Ντιναμό Κιέβου 1

6ος ΟΜΙΛΟΣ

Βιγιαρεάλ-Γιουνγκ Μπόις
Αταλάντα-Μάντσεστερ Γ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 3 αγώνες)

Μάντσεστερ Γ. 6
Βιγιαρεάλ 4
Αταλάντα 4
Γιούνγκ Μπόις 3

7ος ΟΜΙΛΟΣ

Σεβίλλη-Λιλ
19:45 Βόλφσμπουργκ-Σάλτσμπουργκ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 3 αγώνες)

Σάλτσμπουργκ 7
Σεβίλλη 3
Λιλ 2
Βόλφσμπουργκ 2

8ος ΟΜΙΛΟΣ

Γιουβέντους-Ζενίτ
19:45 Μάλμε-Τσέλσι

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 3 αγώνες)

Γιουβέντους 9
Τσέλσι 6
Ζενίτ 3
Μάλμε 0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ