Ρεάλ Μαδρίτης – Σαχτάρ Ντόνετσκ 2-1 – Τα… χίλιασε και το γιόρτασε με νίκη

Ρεάλ Μαδρίτης – Σαχτάρ Ντόνετσκ 2-1 – Τα… χίλιασε και το γιόρτασε με νίκη

Η Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε τα 1000 γκολ στο Champions League και το γιόρτασε επικρατώντας με σκορ 2-1 της Σαχτάρ Ντόνετσκ με πρωταγωνιστή τον Καρίμ Μπενζεμά.

Τη νίκη με σκορ 2-1 πανηγύρισε η Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στη Σαχτάρ Ντόνετσκ για την 4η αγωνιστική του Champions League, με τη «Βασίλισσα» να συνδυάζει το αποτέλεσμα αυτό όντας η πρώτη ομάδα που φτάνει τα 1000 τέρματα στη διοργάνωση!

Κορυφαίος για τους Μερένχες ήταν ο, συνήθης ύποπτος, Καρίμ Μπενζεμά που πέτυχε και τα δύο γκολ των Ισπανών, οδηγώντας τον σύλλογο της Μαδρίτης στην τρίτη της νίκη, φτάνοντας τους εννέα πόντους στον όμιλο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε καλύτερα την αναμέτρηση, με τον Καρίμ Μπενζεμά να βάζει μπροστά την ομάδα του κάνοντας το 1-0, έπειτα από την ασίστ του Βινίσιους. Η Σαχτάρ είχε και εκείνη τις στιγμές της στο πρώτο μέρος, και έξι λεπτά πριν το ημίχρονο (39′) κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα κάνοντας το 1-1 με τον Φερνάντο.

Στην πρώτη της τελική στο δεύτερο 45λεπτο οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι πήραν εκ νέου τα ηνία της αναμέτρησης, με τον Μπενζεμά να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για το 2-1 (61′) έπειτα ξανά από ασίστ του Βινίσιους. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, και έτσι η «Βασίλισσα» πήρε τη νίκη συνδυάζοντάς τη με ένα ιστορικό ρεκόρ.

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κουρτουά, Καρβαχάλ (66΄Νάτσο), Μιλιτάο, Αλάμπα, Μεντί, Κασεμίρο, Μόντριτς, Κρόος, Βάσκεθ, Βινίσιους, Μπενζεμά (80΄Γιόβιτς)

Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι): Τρούμπιν, Ντοντό, Μάρλον, Ματβιένκο, Ισμαΐλι, Στεπανένκο (80΄Σουντάκοβ), Άλαν Πάτρικ (80΄Αντόνιο), Μέικον, Τετέ (80΄Μάρλος), Μούντρικ (71΄Σόλομον), Φερνάντο (86΄Ντεντίνιο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ