Ανησυχία του Τούχελ για Καντέ και Τσίλγουελ

Ανησυχία του Τούχελ για Καντέ και Τσίλγουελ

Ο Τόμας Τούχελ εξέφρασε την ανησυχία του για τους τραυματισμούς του για Καντέ και Τσίλγουελ

Ο προπονητής της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ, δήλωσε ότι ανησυχεί για τους τραυματισμούς των Ν’Γκολό Καντέ και Μπεν Τσίλγουελ, στην σπουδαία νίκη των «μπλε» επί της Γιουβέντους με 4-0 για τους ομίλους του Champions League.

Η Τσέλσι εξασφάλισε τη θέση της στους «16», αλλά ο Καντέ αποχώρησε χωλαίνοντας στο πρώτο ημίχρονο, ενώ ο Τσίλγουελ υπέστη τραυματισμό στο γόνατο στο δεύτερο ημίχρονο και επίσης αποχώρησε από το γήπεδο.

«Με ανησυχεί γιατί ο Τσίλγουελ έπαιζε φανταστικά, όπως ο Ρις Τζέιμς από την άλλη πλευρά. Ήταν στην καλύτερη φόρμα που θα μπορούσαν να είναι, τόσο δυνατοί και γεμάτοι αυτοπεποίθηση και με τόση πολλή ποιότητα», είπε ο Τούχελ και συνέχισε: «Ο «Chilly» έχει έναν οξύ πόνο στο γόνατο και υπέφερε».

Ο τεχνικός των Λονδρέζων είπε ότι ο αμυντικός των «μπλε», θα υποβληθεί σήμερα σε εξετάσεις. «Το ίδιο συμβαίνει και με τον Ν’Γκολό. Έστριψε λίγο το γόνατό του, αλλά ελπίζω να μην είναι κάτι πολύ σοβαρό», πρόσθεσε.

«Αυτά ήταν τα μόνα δύο θλιβερά πράγματα γιατί ο Ν’Γκολό ήταν και πάλι φανταστικός μέχρι τη στιγμή που έφυγε… Ας ελπίσουμε ότι δεν θα είναι κάτι πολύ σοβαρό».

Η Τσέλσι, που βρίσκεται στην κορυφή της Premier League με 29 βαθμούς σε 12 αγώνες, υποδέχεται την Κυριακή την όγδοη, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ