Σερίφ Τιρασπόλ – Ρεάλ Μαδρίτης 0-3

Σερίφ Τιρασπόλ – Ρεάλ Μαδρίτης 0-3

Η Ρεάλ επικράτησε εύκολα με 3-0 της... ελληνικής Σέριφ στην Μολδαβία και τσέκαρε το εισιτήριο για τους «16» του Champions League. Πέρασε μαθηματικά και η Ίντερ, στο Europa League οι Αθανασιάδης και Κολοβός.

Ρεβάνς για το κάζο του πρώτου γύρου πήρε η Ρεάλ Μαδρίτης από την Σερίφ Τιρασπόλ. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έφυγε με νίκη 3-0 από την Μολδαβία, πέρασε ξανά στην πρώτη θέση του ομίλου και προκρίθηκε μαθηματικά στους «16» του Champions League όπου θα είναι οριστικά και η Ίντερ. Στο Europa League θα συνεχίσει η «σταχτοπούτα» των Αθανασιάδη και Κολοβού.

Ο Μπενζεμά σκόραρε στο 9′, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ ενώ με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ήρθε το γκολ για την «Βασίλισσα». Ο Αλάμπα εκτέλεσε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Κριστιάνο και ξεγέλασε τον Αθανασιάδη για το 0-1. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου η Ρεάλ πέτυχε και δεύτερο γκολ χάρη σε εκπληκτικό σουτ του Κρόος που χτύπησε στο οριζόντιο και έσκασε λίγο μέσα από την γραμμή του τέρματος.

Με το ξεκίνημα του δεύτερους μέρους η Ρεάλ έφτασε και σε τρίτο γκολ. Ο Καρίμ Μπενζεμά δεν θα μπορούσε να μην σκοράρει και το έκανε με ένα πολύ όμορφο σουτ έξω από την περιοχή. Η Σερίφ είχε και αυτή την ευκαιρία της για ένα γκολ αλλά το σουτ του Τιλ στο 68′ σταμάτησε στο δοκάρι του Κουρτουά. Με αυτή τη νίκη η Ρεάλ σφράγισε και μαθηματικά την πρόκρισή της στα νοκ άουτ και έγινε η μοναδική ομάδα στην ιστορία της διοργάνωσης με 30 προκρίσεις σε ισάριθμες συμμετοχές.

Σερίφ Τιρασπόλ: Αθανασιάδης, Αρμπολέδα, Αντό, Κριστιάνο, Κοστάντζα (59’ Γιανσανέ), Καστανιέδα (59’ Νικόλοφ), Τραορέ (81′ Κοζοκάρου), Κολοβός (59’ Ζουλιέν), Ντουλάντο, Τιλ, Μπρούνο

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Αλάμπα (64’ Λούκας Βάσκεθ), Μιλιτάο, Καρβαχάλ (64’ Νάτσο), Μεντί (60’ Μαρσέλο), Κρόος, Μόντριτς, Κασεμίρο (84’ Ασένσιο), Βινίσιους, Ροδρίγο (84’ Μπλάνκο), Μπενζεμά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ