Ιντζάγκι – «Με πίστη κόντρα στη Ρεάλ»

Ιντζάγκι – «Με πίστη κόντρα στη Ρεάλ»

Ο προπονητής της Ίντερ, Σιμόνε Ιντζάγκι, μίλησε για τη μάχη με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Ίντερ φιλοξενείται (22:00) στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ, με την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι να στοχεύει στην πρωτιά του ομίλου του Champions League.

Ο τεχνικός των «Νερατζούρι» εξέφρασε την πίστη του για θετικό αποτέλεσμα στο Μπερναμπέου, ενώ στάθηκε και στον Βινίσιους Τζούνιορ, που πραγματοποιεί εκπληκτικές εμφανίσεις την εφετινή σεζόν.

«Το ματς (07/12) είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Στον πρώτο αγώνα εναντίον της Ρεάλ στο Μιλάνο παίξαμε πολύ καλά, παρότι χάσαμε με 1-0. Τώρα ερχόμαστε με ένα πολύ καλό σερί που μας δίνει ακόμη μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και πίστη ότι θα μπορέσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε» τόνισε ο Σιμόνε Ιντζάγκι ενόψει του αγώνα με τη «βασίλισσα» και πρόσθεσε:

«Θα παίξουμε με προσωπικότητα και αυτοπεποίθηση, γνωρίζοντας πως έχουμε ήδη κάνει κάτι πολύ σημαντικό για το κλαμπ, διότι η Ίντερ δεν είχε προκριθεί από τη φάση των ομίλων τα τελευταία 10 χρόνια».

Ο Ιταλός τεχνικός αναφέρθηκε στα ατού της Ρεάλ και στάθηκε στον Βινίσιους Τζούνιορ: «Έχει τρομερή ποιότητα και δυνατότητες, ειδικά φέτος προσφέρει πολλά γκολ κι ασίστ στην ομάδα του. Είναι ένας ξεχωριστός παίκτης, αλλά η Ρεάλ έχει πολλούς τοπ ποδοσφαιριστές.

Κι εγώ όμως είμαι τυχερός διότι έχω ορισμένους πολύ εξαιρετικούς παίκτες, που παίζουν πολύ καλά. Ο Λαουτάρο (σ.σ. Μαρτίνες) είναι πλέον καλά, δεν έχει προβλήματα τραυματισμών και θα παίξει…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ