Ποιο ρεκόρ διεκδικεί απόψε ο Τσιμίκας και η Λίβερπουλ κόντρα στη Μίλαν

Ποιο ρεκόρ διεκδικεί απόψε ο Τσιμίκας και η Λίβερπουλ κόντρα στη Μίλαν

Ο Κώστας Τσιμίκας αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού απόψε στον Σαν Σίρο κόντρα στην Μίλαν, και η Λίβερπουλ κυνηγά ακόμη ένα σπουδαίο ρεκόρ.

Λίβερπουλ και Μίλαν διασταυρώνουν τα ξίφη τους απόψε(22.00) στον Σαν Σιρο στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής του Champions League. Η Λίβερπουλ του Κώστα Τσιμίκα ταξίδεψε στην Ιταλία έχοντας ήδη στην βαλίτσα της το εισιτήριο για την επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ωστόσο μόνο παγερά αδιάφορη δεν θα εμφανιστούν οι «Reds» απόψε απέναντι στους «ροσονέρι» και για αυτό υπάρχει λόγος.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ με τον Κώστα Τσιμίκα στην σύνθεση της συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της τόσο εντός αλλά όσο και εκτός συνόρων. Η Λίβερπουλ σε έναν όμιλο με ομάδες όπως η Μίλαν, η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Πόρτο κατάφερε να επιβάλει από την αρχή την κυριαρχία της στο γκρούπ, έχοντας μέχρι στιγμής το εντυπωσιακό 5χ5 όντας πρωτοπόρος του δεύτερου ομίλου με 15 βαθμούς.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο Κώστας Τσιμίκας και οι συμπαίκτες του να βρίσκονται 90 λεπτά μακριά από την επίτευξη ενός ακόμη ρεκόρ, καθώς αν φύγουν νικητές απόψε από την Ιταλική πρωτεύουσα θα πετύχουν το επιβλητικό 6χ6 επίδοση που δεν έχει επιτευχθεί ποτέ ξανά από αγγλική ομάδα στην ιστορία των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Το αν ο Έλληνας φουλ μπακ θα καταφέρει να γράψει ιστορία με την φανέλα των «Reds» θα το μάθουμε σε λίγες ώρες…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ