Φοβερός Λεβαντόφσκι για Μέσι ή Ρονάλντο – «Προτιμώ τον Ρόμπερτ»

Φοβερός Λεβαντόφσκι για Μέσι ή Ρονάλντο – «Προτιμώ τον Ρόμπερτ»

Απίθανη απάντηση από τον σταρ της Μπάγερν Μονάχου.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ κατέκτησε το βραβείο για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή το 2021, στο πλαίσιο των Globe Soccer Awards, με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να μένει και πάλι με… άδεια χέρια.

Ο Πολωνός επιθετικός έχει αποδείξει πως δε μασάει τα λόγια του και όταν κλήθηκε να πάρει θέση στο αιώνιο δίλημμα Λιονέλ Μέσι ή Κριστιάνο Ρονάλντο, επέλεξε τον… εαυτό του!

«Είχα τόσες πολλές ερωτήσεις για τη Χρυσή Μπάλα. Πέρυσι το ακύρωσαν, κέρδισα ό,τι μπορούσα να κερδίσω. Φέτος σκόραρα 69 γκολ σε μια σεζόν. Έκανα ό,τι μπορούσα, γιατί στο Champions League κόντρα στην Παρί τραυματίστηκα και δεν μπορούσα να παίξω.

Αλλά με την απόδοσή μου, με τον εαυτό μου, αν σταθώ μπροστά στον καθρέφτη, μπορώ να πω «έκανες ό,τι μπορούσες, έβαλες 69 γκολ, κέρδισες το γερμανικό πρωτάθλημα και μπορείς να είσαι περήφανος για τον εαυτό σου».

Σέβομαι τους άλλους παίκτες γιατί είναι σπουδαίοι, αλλά ξέρω ότι για μένα είναι σημαντικό να είμαι ο εαυτός μου και να σκέφτομαι πάντα θετικά» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση, ενώ στην συνέχεια, αναφερόμενος στο δίλημμα Μέσι – Ρονάνλντο είπε χαρακτηριστικά: «Επιλέγω τον Λεβαντόβσκι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ