Ο Στίβεν Τζέραρντ προβλέπει το νικητή του Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι

Ο Στίβεν Τζέραρντ προβλέπει το νικητή του Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι

Ο θρύλος της Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ έδωσε τη δική του πρόβλεψη για τα παιχνίδια των «κόκκινων» με τη Μάντσεστερ Σίτι για τα προημιτελικά του Champions League.

Ο Στίβεν Τζέραρντ εξέφρασε την πεποίθηση του ότι η Λίβερπουλ μπορεί να επικρατήσει της Μάντσεστερ Σίτι σε διπλές αναμετρήσεις και να εξασφαλίσει την πρόκριση της στα ημιτελικά του Champions League.

Ο θρύλος των «κόκκινων» πιστεύει ότι ο Γιούργκεν Κλοπ μπορεί να οδηγήσει την ομάδα του στην πρόκριση στις διπλές «μάχες» κόντρα στη Σίτι.

«Έχουμε δει μερικά τρομερά παιχνίδι ανάμεσα τους τα τελευταία χρόνια και με μια αντικειμενική ματιά, νομίζω ότι η πρόκριση είναι στο 50-50» είπε σε συνέντευξη του στο Joe και συνέχισε:

«Η Σίτι έχει δείξει την απίστευτη ποιότητα της τη φετινή σεζόν και η Λίβερπουλ έχει αποδείξει ότι μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα σταθεί απέναντι της».

Όσον αφορά τη δική του οπτική πάνω στο ζευγάρι η Τζέραρντ τόνισε: «Τώρα από μια λίγο πιο μεροληπτική ματιά, πιστεύω ότι ο Γιούργκεν Κλοπ και η ομάδα του μπορούν να τα καταφέρουν στις δύο αναμετρήσεις. Ο προπονητής έχει ένα πολύ καλό ρεκόρ στην Ευρώπη, ξέρει πολύ καλά τον Πεπ Γκουαρντιόλα όπως και την αντίπαλο του».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ