Ράμος: «Αγαπάω την Ρεάλ, αλλά τώρα «πεθαίνω» για την Παρί»

Ράμος: «Αγαπάω την Ρεάλ, αλλά τώρα «πεθαίνω» για την Παρί»

Ο Σέρχιο Ράμος μίλησε για τη μεγάλη μάχη της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεάλ Μαδρίτης διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Παρίσι για τη φάση των 16» του Champions League, με τον Σέρχιο Ράμος να απουσιάζει από τη μεγάλη μάχη.

Ο Ισπανός στόπερ δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα χάσει την ευκαιρία να τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του.

Ο κεντρικός αμυντικός των Γάλλων μίλησε για την αγάπη που τρέφει για τη «Βασίλισσα», αλλά και για την επιθυμία του να επιστρέψει στο «Μπερναμπέου».

«Ξέρετε τι επίδραση έχει η Ρεάλ Μαδρίτης στην καριέρα μου και πόσο πολύ αγαπάω αυτήν την ομάδα. Τώρα όμως είναι η σειρά για να υπερασπιστώ την Παρί Σεν Ζερμέν και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για τον νέο μου σύλλογο. Θα κάνω τα πάντα για αυτό.

Είναι η ομάδα που πόνταρε και ποντάρει σε εμένα και είμαι ευγνώμων για αυτό. Θα πεθάνω για την Παρί Σεν Ζερμέν. Δεν θα ήθελα να αντιμετωπίσω τη Ρεάλ, θα ήθελα να το αποφύγω αυτό, αλλά η επιστροφή μου στο Μπερναμπέου θα είναι ένα χαρμόσυνο γεγονός! Θα χαρώ πολύ για αυτό αν γίνει. Λόγω του covid δεν μπόρεσα να αποχαιρετήσω όπως θα ήθελα και θα έπρεπε τους φιλάθλους μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ράμος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ