Τσέλσι: Η άμυνα και το «Στάμφορντ Μπριτζ» κάνουν τον Τούχελ να… ονειρεύεται το back to back! (pics, vid)

Τσέλσι: Η άμυνα και το «Στάμφορντ Μπριτζ» κάνουν τον Τούχελ να… ονειρεύεται το back to back! (pics, vid)

Η Τσέλσι κράτησε σε ακόμα ένα παιχνίδι το μηδέν στην άμυνα, έφτασε σε μία άλλη νίκη στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και ο Τούχελ κάνει ήδη όνειρα!

Χωρίς να εντυπωσιάσει ιδιαίτερα, η Τσέλσι έκανε το καθήκον της απέναντι στη Λιλ στο Λονδίνο, επικράτησε με 2-0 και έβαλε γερές βάσεις για την παρουσία της στα προημιτελικά του Champions League, στην προσπάθεια της να υπερασπιστεί τον τίτλο της.

Οι «μπλε» δεν προβληματίστηκαν απέναντι στους πρωταθλητές Γαλλίας και για πέμπτη συνεχόμενη φορά στην έδρα τους, νίκησαν χωρίς να δεχτούν γκολ, πάντα σε επίπεδο Champions League! Αυτό μάλιστα αποτελεί και αγγλικό ρεκόρ, καθώς ποτέ στο παρελθόν δεν είχε καταφέρει κάποια ομάδα του Νησιού να κάνει κάτι αντίστοιχο!

Παράλληλα, η Τσέλσι δείχνει να έχει μετατρέψει και πάλι σε «κάστρο» το «Στάμφορντ Μπριτζ», καθώς παραμένει αήττητη στην έδρα της στα τελευταία 16 παιχνίδια που έχει δώσει σε όλες τις διοργανώσεις.

Η άμυνα του Τόμας Τούχελ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, κάτι που αποδεικνύεται και από το φοβερό στατιστικό που έχει ο Εντουάρντ Μεντί στο Champions League, ο οποίος σε 18 παιχνίδια που έχει δώσει με την «μπλε» φανέλα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του τις 14 φορές!

Όλα αυτά βάζουν την Τσέλσι και πάλι στην κουβέντα για τον τίτλο, με τον Τούχελ και τους ποδοσφαιριστές του να… ονειρεύονται το back to back!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ