«Το πέος του συμπαίκτη μου είναι…» – Δήλωση-ΕΠΟΣ από ποδοσφαιριστή (Vids)

«Το πέος του συμπαίκτη μου είναι…» – Δήλωση-ΕΠΟΣ από ποδοσφαιριστή (Vids)

Απίστευτη δήλωση από πασίγνωστο παίκτη, που αναφέρεται με κολακευτικά λόγια για το... πέος συμπαίκτη του.

Ο Χάβι Μαρτίνεθ που έχει φορέσει την φανέλα της Αθλέτικ Μπιλμπάο και της Μπάγερν Μονάχου, φιλοξενήθηκε από το κανάλι MostoPapiTv στο YouTube και προχώρησε σε μια αποκάλυψη που έγινε viral.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός μέσος που έχει κατακτήσει τα πάντα με τους Βαυαρούς και εξομολογήθηκε διάφορες σεξουαλικές καταστάσεις που έχει ζήσει, αλλά και ένα ιδιαίτερο περιστατικό σχετικά με έναν «προικισμένο» συμπαίκτη του.

Ο 33χρονος άσος της Κατάρ (Qatar Sports Club) δεν δίστασε να βαθμολογήσει τον εαυτό του στο κρεβάτι, ενώ έκανα αναφορά στον Ρενάτο Σάντσες, από όταν ήταν συμπαίκτες στη Γερμανία, τονίζοντας ότι έχει τόσο μεγάλες ικανότητες που «το πέος του πρέπει να εκτεθεί κάπου».

«Θα μου επιτρέψετε να χρησιμοποιήσω μια παρομοίωση, να συγκρίνω τον εαυτό μου με ποδοσφαιριστή. Είμαι ένας ποδοσφαιριστής που πάντα δίνει τα πάντα, μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής, πάντα με τέρμα το γκάζι . Δεν έχει σημασία αν βρέχει, έχει κρύο ή ζέστη, αιμορραγείς… το σημαντικό είναι να συνεχίζεις» είπε και έβαλε στον εαυτό του 10, ενώ χαρακτηρίστηκε ως τον επιθετικό Χάαλαντ που σκοράρει συνέχεια.

«Ο Ρενάτο Σάντσες ήταν τρελός»

Ο Χάβι Μαρτίνεθ ρωτήθηκε και για τους συμπαίκτες του που έχουν πλούσια «προσόντα» με τον Ισπανό να λέει: «Στην Μπάγερν Μονάχου είχα πολλούς έγχρωμους συμπαίκτες και ήταν τρελό. Δεν κυκλοφορώ στα αποδυτήρια κοιτάζοντάς τους στα γεννητικά όργανα, αλλά ο Ρενάτο Σάντσες ήταν τρελός. Το πέος του πρέπει να εκτίθεται κάπου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ