Τιτανομαχία στη Μαδρίτη (Vids)

Τιτανομαχία στη Μαδρίτη (Vids)

Συνεχίζεται σήμερα η φάση των «16» του Champions League με ακόμα δύο αναμετρήσεις. Ξεχωρίζει το ντέρμπι ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης με την Παρί στη ρεβάνς του 1-0 των Γάλλων, ενώ από την άλλη πλευρά η Μάντσεστερ Σίτι έχει εύκολο έργο απέναντι στη Σπόρτινγκ μετά 5-0 του πρώτου αγώνα.

Η ρεβάνς της φάσης των «16» του Champions League συνεχίζεται απόψε (9/3, 22:00) με τη Ρεάλ Μαδρίτης να υποδέχεται τη Παρί Σεν Ζερμέν σε ένα παιχνίδι που μετά το 1-0 των Γάλλων στο πρώτο παιχνίδι όλα είναι ανοικτά. Την ίδια ώρα η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και μετά το 5-0 των Άγγλων στο πρωτο ματς όλα είναι ξεκάθαρα.

Στο ντέρμπι της βραδιάς η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Παρί Σεν Ζερμέν στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου και 1-0 του πρώτου αγώνα δίνει ένα μικρό προβάδισμα στους Παριζιάνους, ωστόσο όλα είναι ανοικτά για την πρόκριση στους «8» του Champions League.

Στα αγωνιστικά η Ρεάλ Μαδρίτης θα είχε δύο πολύ σημαντικές απουσίες καθώς Μεντί και Καζεμίρο συμπλήρωσαν κάρτες και έμειναν εκτός αποστολής και έτσι την θέση τους στην ενδεκάδα θα πάρουν πιθανόν οι Νάτσο και Βαλβέρδε. Από την άλλη πλευρά στην αποστολή τέθηκε ο Κρόος που έχει ακόμα κάποιες κάποιες ενοχλήσεις και δεν είχε αγωνιστεί στο πρώτο ματς στο Παρίσι. Αντίθετα για την Παρί επιστρέφει ο Χακίμι που έλειψε στα προηγούμενα ματς λόγω τραυματισμού. Αντίθετα, δεν θα αγωνιστούν οι αμυντικοί χαφ Ερέρα και Παρέδες, όπως και ο Σέρχιο Ράμος. Ο Εμπαπέ βρίσκεται κανονικά στην αποστολή, καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό που είχε στην προπόνηση.

Πιθανές ενδεκάδες: 

Ρεάλ Μαδρίτης:  (4-3-3): Κουρτουά – Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Νάτσο, Αλάμπα – Μόντριτς, Βαλβέρδε, Κρόος – Ασένσιο, Μπενζεμά, Βινίσιους

Παρί Σεν Ζερμέν:  (4-3-3): Ντοναρούμα – Χακίμι, Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ, Νούνο Μέντες – Ντανίλο, Βεράτι, Γκέιγ – Μέσι, Μ’Μπαπέ, Νεϊμάρ

Η Μάντσεστερ Σίτι πολύ εύκολο έργο απέναντι στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας μετά το 5-0 του πρώτου αγώνα με την ρεβάνς να είναι τυπικού χαρακτήρα με τους πολίτες απλά να θέλουν να κλειδώσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα παρατάξει την ομάδα με πολλές αλλαγές και όπως ανέφερε θα έχει στη διάθεση του μόλις 14 ποδοσφαιριστές και αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με αρκετούς νέους παίκτες, ώστε να πάρουν και αυτοί κάποιο χρόνο συμμετοχής. Από την άλλη πλευρά και ο Αμορίμ αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, καθώς δεν θα έχει στη διάθεση του, τους Νούνες, Γκονσάλβες, Παλίνια και Μπραγκάνσα.

Πιθανές ενδεκάδες των ομάδων:  

Σίτι: (4-3-3): Εντερσον – Ιγκαν-Ράιλι, Εμπέτε (Στόουνς), Λαπόρτ, Ζιντσένκο – Φερναντίνιο, Γκιουντογάν, ΜακΑτί (Μπ. Σίλβα) – Ντέλαπ (Γκρίλις), Στέρλινγκ, Ζεσούς

Σπόρτινγκ:  (3-4-3): Αντάν – Ινάσιο, Κόατες, Φεντάλ – Πόρο, Ουγκάρτε, Ταμπάτα, Ρέις – Εντουαρντς, Σαράμπια, Παουλίνιο

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ