Σαν… ταύρος έκανε ο Αλ Κελαϊφί: «Μας μπλόκαρε την πόρτα και έσπασε σημαιάκι»

Σαν… ταύρος έκανε ο Αλ Κελαϊφί: «Μας μπλόκαρε την πόρτα και έσπασε σημαιάκι»

Ο διαιτητής της αναμέτρησης Ρεάλ - Παρί επιβεβαίωσε πως έκαναν «ντου» στα αποδυτήρια οι Αλ Κελαΐφι και Λεονάρντο, ενώ έσπασαν και το ένα σημαιάκι του βοηθού.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε σπουδαία πρόκριση για τους «8» του Champions League, καθώς επικράτησε με ανατροπή της Παρί Σεν Ζερμέν με 3-1 στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου με τον Καρί Μπενζεμά να πετυχαίνει και τα τρία γκολ των Μαδριλένων.

Βέβαια όπως έχει γίνει γνωστό από χθες το βράδυ μετά το τέλος της αναμέτρησης o Καταριανός ιδιοκτήτης της Παρί Σεν Ζερμέν, μαζί με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας Λεονάρντο, κατευθύνθηκαν έξαλλοι προς τα αποδυτήρια των διαιτητών για να διαμαρτυρηθούν για τις αποφάσεις του Μάκελι στην αναμέτρηση.

Οι άνθρωποι των Παριζιάνων θεωρούν πως το γκολ της ισοφάρισης του Μπενζεμά υπάρχει φάουλ στον Ντοναρούμα στην αρχή της φάσης και το οποίο δεν δόθηκε ποτέ ούτε από τον διαιτητή, αλλά ούτε και μετά από την εξέταση στο VAR.

Πάντως ο Μάκελι έχει καταγράψει τα πάντα στο φύλλο αγώνα για την συμπεριφορά τόσο του Αλ Κελαΐφι, αλλά και του Λεονάρντο προς τους διαιτητές, ενώ όπως ακόμα αναφέρει οι δύο άνδρες έσπασαν και το ένα σημαιάκι του βοηθού.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «Marca» ο διαιτητής της αναμέτρησης έχει επιβεβαιώσει το περιστατικό και τα πάντα έχουν καταγραφεί.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ο Μάκελι: «Ήρθαν με άγρια διάθεση, μπλόκαραν την πόρτα και ο πρόεδρος της ομάδας έσπασε ένα από τα σημαιάκια των βοηθών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ