Champions League: Οι 6 από τις 8 ομάδες των προημιτελικών

Champions League: Οι 6 από τις 8 ομάδες των προημιτελικών

Ποιες ομάδες έχουν περάσει στα προημιτελικά του Champions League – Τα δύο ζευγάρια που απομένουν για να ολοκληρωθεί το παζλ των 8.

Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπενφίκα κέρδισαν σε Μάντσεστερ και Άμστερνταμ τη Γιουνάιτεντ και τον Αγιαξ αντίστοιχα και προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Champions League. Εκεί βρίσκονται άλλες τέσσερις ομάδες, ενώ το βράδυ της Τετάρτης θα ολοκληρωθεί το παζλ των «8», που θα μπουν στην κληρωτίδα και θα προκύψουν τα ζευγάρια των προημιτελικών.

Συγκεκριμένα, οι έξι ομάδες που έχουν περάσει στην επόμενη φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης είναι οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι, Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπενφίκα, ενώ αύριο θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις Γιουβέντους – Βιγιαρεάλ και Λιλ – Τσέλσι και θα προκύψουν οι άλλες δύο ομάδες.

Υπενθυμίζουμε ότι το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στην Γιουβέντους και τη Βιγιαρεάλ στην Ισπανία είχε λήξει ισόπαλο 1-1, ενώ το αντίστοιχο ματς στο Λονδίνο ανάμεσα στην Τσέλσι και την Λιλ είχε ολοκληρωθεί με τους Βρετανούς να παίρνουν τη νίκη με 2-0.

Η κλήρωση των προημιτελικών θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή (18/3) στις 13:00 ώρα Ελλάδας και θα διεξαχθεί στη Νιόν της Ελβετίας. Μαζί θα γίνει γνωστό και το ζευγάρωμα των ημιτελικών, ενώ θα γίνει και η κλήρωση για τον γηπεδούχο του μεγάλο τελικού, που φέτος θα διεξαχθεί στο «Σταντ ντε Φρανς», μετά την απόφαση της UEFA να τον μετακινήσει από την «Γκάζπρομ Αρένα» της Αγίας Πετρούπολης, λόγω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

Οι πρώτοι αγώνες της φάσης των «8» θα γίνουν στις 5 και 6 Απριλίου και οι επαναληπτικοί στις 12 και 13 του μήνα. Οσον αφορά στα ημιτελικά, οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 26 και 27 Απριλίου και οι ρεβάνς στις 3 και 4 Μαΐου, ενώ ο τελικός είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 28 Μαΐου.

Οι ομάδες των προημιτελικών:

Μπάγερν, Λίβερπουλ, Ρεάλ, Μάντσεστερ Σίτι, Μπενφίκα, Ατλέτικο και Τσέλσι ή Λιλ, Γιουβέντους ή Βιγιαρεάλ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ