«Βόμβα» με Βλαχοδήμο – Ποιο ευρωπαϊκό… μεγαθήριο τον θέλει

«Βόμβα» με Βλαχοδήμο – Ποιο ευρωπαϊκό… μεγαθήριο τον θέλει

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος είναι έτοιμος να πάρει τη θέση ενός εκ των καλύτερων γκολκίπερ του κόσμου.

Βλαχοδήμος έτοιμος για Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Έλληνας τερματοφύλακας που και χθες ήταν καταπληκτικός και πλέον βρίσκεται στα προημιτελικά του Champions League με την Μπενφίκα, μετά τη νίκη με 1-0 απέναντι στον Άγιαξ, έχει μπει στο στόχαστρο των Μαδριλένων ως ο πιθανότερος αντικαταστάτης αν αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι ο Γιαν Όμπλακ.

Τα δίκτυα «GOAL» και «SPOX» με σημερινά τους δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Σλοβένος τερματοφύλακας της Ατλέτικο έχει μια πολύ μεγάλη πρόταση από τη Νιούκαστλ και είναι πολύ θετικός στο να μετακομίσει στην Premier League. Και να ακολουθήσει το δρομολόγιο που ακολούθησε και ο Τρίπιερ.

Αν αυτό συμβεί τότε η Ατλέτικο θα βγει στην αγορά για την αντικατάστασή του. Και σίγουρα αυτό μόνο εύκολο δεν είναι από τη στιγμή που μιλάμε για έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες του κόσμου.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, σύμφωνα με τα ίδια ρεπορτάζ, αναμένεται να είναι εκείνος που θα τοποθετηθεί στην κορυφή της λίστας των Μαδριλένων, μιας και ο Έλληνας τερματοφύλακας θεωρείται και εκείνος στους κορυφαίους της Ευρώπης. Με τη χρηματιστηριακή του αξία να είναι πάνω από τα 15 εκατομμύρια και να ανεβαίνει συνεχώς μετά και την πρόσφατη επιτυχία της Μπενφίκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ