Ομάδα-έκπληξη ενδιαφέρεται για τον Βλαχοδήμο!

Ομάδα-έκπληξη ενδιαφέρεται για τον Βλαχοδήμο!

O Οδυσσέας Βλαχοδήμος κάνει... θραύση στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με τους... μνηστήρες να αυξάνονται!

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος διανύει μια εκπληκτική σεζόν στην Πορτογαλία με τη φανέλα της Μπενφίκα και είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές για τους «Αετούς» στην Ευρώπη.

Η Μπενφίκα βρέθηκε σε έναν όμιλο… φωτιά στο Champions League με Μπάγερν, Μπαρτσελόνα και Ντιναμό Κιέβου και κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τα νοκ-άουτ της κορυφαίας διασυλλογικής ευρωπαϊκής διοργάνωσης, αφήνοντας μάλιστα εκτός τους «μπλαουγκράνα». Και αυτή η πρόκριση έχει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Έλληνα τερματοφύλακα, ο οποίος είναι περιζήτητος στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Η Ντόρτμουντ, η Ατλέτικο αλλά και ο Άγιαξ είναι μερικές από τις ομάδες που έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Βλαχοδήμο, ενώ ενδιαφέρον έχει εκφράσει πλέον και η Λιλ.

Όπως αναφέρει το «Sky Sport Italia», η Πρωταθλήτρια Γαλλίας έχει ψηλά στη λίστα της τον Έλληνα διεθνή τερματοφύλακα και ήρθε σε επαφή με τους Πορτογάλους, ωστόσο για να «τρέξει» η εν λόγω υπόθεση θα πρέπει να πουν το «ναι» και οι «αετοί» της Λισαβόνας, καθώς ο Βλαχοδήμος δεσμεύεται με συμβόλαιο μαζί τους μέχρι και το καλοκαίρι του 2024.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ