Αλέγκρι: «Πρέπει να αποδεχτούμε αυτή την ήττα»

Αλέγκρι: «Πρέπει να αποδεχτούμε αυτή την ήττα»

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μίλησε για τον αποκλεισμό της Γιουβέντους από τη Βιγιαρεάλ, τονίζοντας πως η ομάδα του πρέπει να αποδεχθεί την ήττα.

Η Γιουβέντους αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Champions League, χάνοντας με σκορ 3-0 από τη Βιγιαρεάλ εντός έδρας, με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να τονίζει πως οι παίκτες του πρέπει να αποδεχθούν την ήττα.

Παράλληλα ο Ιταλός τεχνικός αναφέρθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι, επισημαίνοντας ότι η ομάδα του έπαιξε καλά για 65 λεπτά, όμως ένα περιστατικό (το πρώτο πέναλτι) άλλαξε τα πάντα.

Οι δηλώσεις του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι:

«Θα παίζαμε ξανά με τον ίδιο τρόπο, καθώς τα παιδιά τα πήγαν καλά για 65 λεπτά. Σε κάποιο σημείο, η Βιγιαρεάλ έβαλε τους πάντες στην άμυνα και μόνο ένα περιστατικό θα μπορούσε να σπάσει αυτό το αδιέξοδο.

Πρέπει να αποδεχτούμε αυτή την ήττα, είναι άσχημη, αλλά δεν μπορώ να παραπονεθώ για τα παιδιά, καθώς έπαιξαν καλά. Δεν ήμουν θυμωμένος με κανέναν. Συγχαίρω τον Έμερι, καθώς είχε τη σωστή προσέγγιση, ήταν ένα από τα συνηθισμένα του παιχνίδια. Ας προχωρήσουμε, η διαμάχη δεν θα βοηθήσει κανέναν.

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, μερικές φορές είναι υπέρ σου, μερικές φορές εναντίον σου, είναι απλώς να το αποδεχτείς. Προσπαθήσαμε να μετακινήσουμε την μπάλα, η Βιγιαρεάλ είχε εννέα παίκτες πίσω από την μπάλα και δεν προσπάθησε καν να κοντράρει σε μια φάση.

Είχαμε τις ευκαιρίες μας στο πρώτο ημίχρονο, στόχευαν είτε να το πάνε στην παράταση είτε να αξιοποιήσουν στο έπακρο τα επεισόδια. Ήμασταν αφελείς στο πέναλτι, μετά αντί να το γυρίσουμε, δεχθήκαμε άλλα δύο γκολ και χάσαμε τον έλεγχο του αγώνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ