Έμερι: «Είμαι υπερήφανος για το ισπανικό ποδόσφαιρο»

Έμερι: «Είμαι υπερήφανος για το ισπανικό ποδόσφαιρο»

Ο Ουνάι Έμερι μίλησε για τη νίκη-πρόκριση της Βιγιαρεάλ επί της Γιουβέντους, ενώ τόνισε ότι είναι περήφανος για το ισπανικό ποδόσφαιρο.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την πρόκριση της Βιγιαρεάλ στα προημιτελικά του Champions League, εμφανίστηκε ο Ουνάϊ Εμερι. Ο Ισπανός τεχνικός μετά την εμφατική νίκη με 3-0 στο Τορίνο επί της Γιουβέντους αναφέρθηκε στη σπουδαία εμφάνιση της ομάδας του, αλλά και γενικότερα στο ισπανικό ποδόσφαιρο που θα έχει τρεις εκπροσώπους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Είναι πραγματικά μεγάλη ικανοποίηση, η πρόκριση στα προημιτελικά. Χρειαζόμασταν ένα πολύ προετοιμασμένο παιχνίδι. Ημασταν λίγο τυχεροί στο πρώτο ημίχρονο. Προσπαθήσαμε να πλησιάσουμε την περιοχή τους στο πρώτο ημίχρονο και τα καταφέραμε κατά διαστήματα.

Προσπαθήσαμε να διασπάσουμε την άμυνά τους όταν μπορούσαμε. Αλλά όταν δεν είχαμε την μπάλα, έπρεπε να αντισταθούμε στην πίεση. Έπρεπε να αμυνθούμε πρώτα, να έχουμε υπομονή. Έχω ευρωπαϊκή εμπειρία ναι, αλλά και σπουδαίους παίκτες. Και αυτό, είναι απαραίτητο. Θα ήταν άδικο να αναφέρω μόνο δύο ή τρεις σήμερα.

Λατρεύω το Europa League, ναι, αλλά θέλω επίσης να απολαύσω λίγο και το Champions League! Σε κάθε στάδιο, μαθαίνω κάτι, έχω στο σακίδιο μου όλα όσα έμαθα και αυτό, μου επιτρέπει να τα κάνω πράξη και να αποκλείσω ένα από τα φαβορί. Είμαι υπερήφανος για το ισπανικό ποδόσφαιρο, αλλά και το ιταλικό ποδόσφαιρο, παραμένει σε υψηλό επίπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ