Η σταρ της Μπαρτσελόνα έχει μιλήσει ανοιχτά: «Μου αρέσουν οι γυναίκες» (pics & vid)

Η σταρ της Μπαρτσελόνα έχει μιλήσει ανοιχτά: «Μου αρέσουν οι γυναίκες» (pics & vid)

Η Μαρία Πιλάρ Λεόν που... έκλεψε την παράσταση στο Clasico, πετυχαίνοντας ένα φοβερό γκολ, είχε τραβήξει τα βλέμματα στο παρελθόν με τις δηλώσεις της για τον σεξουαλικό προσανατολισμό της.

Η Μαρία Πιλάρ Λεόν είναι αδιαμφησβήτητα το πρόσωπο των ημερών στην Ισπανία. Αυτό γιατί πέτυχε ένα φοβερό γκολ μπροστά σε 92.000 θεατές στο Καμπ Νου στο ματς της Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ Μαδρίτης για το Champions League γυναικών.

Η 26χρονη παίκτρια ξεκίνησε την ποδοσφαιρική της καριέρα από την Σαραγόσα, μετακόμισε στην Εσπανιόλ και από εκεί στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Στην καταλανική ομάδα πήγε το 2017, βάζοντας… χρυσάφι στις τσέπες της.

Με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα» έχει κατακτήσει τα πάντα, ενώ είναι βασική στην εθνική Ισπανίας. Όσον αφορά τη φετινή σεζόν, είναι ήδη πρωταθλήτρια στην χώρα της και έφτασε στους «4» του Champions League.

«Ποτέ δεν ασχολήθηκα πολύ με τις κούκλες. Προτίμησα να παίζω μπάλα με τον αδερφό μου και τους φίλους του. Εάν δεν ήμουν καλή σε αυτό, τα αγόρια θα με είχαν διώξει», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά σε δηλώσεις της.

Η Μαρία παίζει ως αριστερό μπακ και λόγω της ομάδας της πολλές φορές τη συγκρίνουν με τον Λιονέλ Μέσι. Ζει το ίδιο έντονα έξω από το γήπεδο, όπως μέσα σε αυτό και έχει δηλώσει ανοιχτά ότι της αρέσουν οι γυναίκες.

Μάλιστα, το 2018 είχε επιλεχτεί από την «El Mundo» ως μια από τις 50 ομοφυλόφιλους με την πιο σημαντική επιρροή στη χώρα της.

«Σιγά σιγά αλλάζουμε αυτόν τον κόσμο και χαίρομαι που μπορώ να βοηθήσω και εγώ συμμετέχοντας στη διακήρυξη. Να ενθαρρύνετε τους ανθρώπους να λένε ανοιχτά αυτό που θέλουν. Δεν το έχω κάνει αυτό για τον εαυτό μου, δεν χρειάζεται να φωνάζω σε όλους ότι είμαι λεσβία, αλλά πιστεύω ότι η κοινωνία το χρειαζόταν», είχε τονίσει στην ημέρα της διακύρηξης τουMado Madrid Pride που είχε πάρει μέρος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ