Κι όμως: Αυτή ήταν η πρώτη φορά που η Ατλέτικο του Σιμεόνε δεν είχε ούτε ένα σουτ σε ολόκληρο 90λεπτο (pic)

Κι όμως: Αυτή ήταν η πρώτη φορά που η Ατλέτικο του Σιμεόνε δεν είχε ούτε ένα σουτ σε ολόκληρο 90λεπτο (pic)

Για πρώτη φορά επί ημερών Τσόλο Σιμεόνε, η Ατλέτικο ολοκλήρωσε ένα παιχνίδι χωρίς καμία προσπάθεια, είτε εντός, είτε εκτός στόχου.

Το πλάνο του Ντιέγκο Σιμεόνε ήταν ξεκάθαρο χθες στο «Έτιχαντ». Να μην αφήσει ανοιχτούς χώρους στη Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα και να «προσπαθήσει» να… κλέψει έστω την ισοπαλία, ώστε να παίξει την πρόκριση σε ένα κατάμεστο «Γουάντα Μετροπολιτάνο».

Η μηχανή του Πεπ και η φοβαρή συνεργασία ανάμεσα σε Φόντεν και Ντε Μπρόινε… χάλασαν τα σχέδια του Τσόλο και έτσι η Σίτι επικράτησε δύσκολα τελικά, με 1-0, παίρνοντας ένα σημαντικό προβάδισμα εν όψει και της ρεβάνς της Μαδρίτης.

Η αλήθεια είναι πως ο Αργεντινός τεχνικός των πρωταθλητών Ισπανίας τα «άκουσε» από παντού στα social media για τον τρόπο παιχνιδιού που επέλεξε να παίξει η Ατλέτικο στο Μάντσεστερ. «Πούλμαν» και «αντιποδόσφαιρο» ήταν μερικές από τις λέξεις που ακούστηκαν για την Ατλέτικο η οποία είχε μια πιο… συντηρητική τακτική.

Και όπως φάνηκε και από τα νούμερα, δεν μπόρεσε ποτέ να προβληματίσει έστω και λίγο τον Έντερσον και την άμυνα του. Πιο συγκεκριμένα, στα 11 χρόνια που βρίσκεται στον πάγκο της Ατλέτικο ο Σιμεόνε, αυτή ήταν η πρώτη φορά για την ομάδα της Μαδρίτης που ολοκλήρωσε ένα παιχνίδι χωρίς καμία τελική!

Είτε στον στόχο, είτε εκτός στόχου! 0 σουτ σε ένα ολόκληρο 90λεπτο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ