O Κόκε απάντησε στον Γκουαρντιόλα: «Είμαι περήφανος που είμαι Ατλέτικο»

O Κόκε απάντησε στον Γκουαρντιόλα: «Είμαι περήφανος που είμαι Ατλέτικο»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα πέταξε την σπόντα του για την αμυντικογενή νοοτροπία της Ατλέτικο Μαδρίτης, με τον αρχηγό των «ροχιμπλάνκος» να απαντά στον Καταλανό τεχνικό, δηλώνοντας πως είναι υπερήφανος που είναι μέλος της Ατλέτικο.

Ατλέτικο Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι. Δύο εντελώς διαφορετικοί κόσμοι. Το στυλ παιχνιδιού του Γκουαρδιόλα κόντρα σε αυτό του Σιμεόνε, στο αντίθετο άκρο του φάσματος στις προσεγγίσεις και τα ποδοσφαιρικά γούστα.

Κάτι που επιβεβαιώθηκε στην χθεσινή τους πρώτη «μονονομαχία», με τους ροχιμπλάνκος να αγωνίζονται με διπλή γραμμή άμυνας 5 και 5 και χωρίς ουσιαστικά επιτιθέμενο.

Μια τακτική η οποία φαίνεται πως δεν άρεσε καθόλου στον Πεπ Γκουαντιόλα, ο οποίος δεν παρέλειψε να πετάξει το «καρφί» του προς την μεριά των Ισπανών, με τον αρχηγός της Ατλέτικο, Κόκε να του επιστρέφει το μπαλάκι.

Νομίζαμε ότι θα παίξουν 5-3-2. Στη συνέχεια προσαρμόστηκαν και έβαλαν τον Γκριεζμάν στα δεξιά και τον Ζοάο στα αριστερά και έπαιζαν με 5-5. Με δύο γραμμές των πέντε. Στην προϊστορία, σήμερα και σε 100.000 χρόνια, η επίθεση εναντίον αυτού του συστήματος είναι πολύ δύσκολη. Δεν υπάρχει χώρος. Είναι πολύ ανταγωνιστικοί και αμύνονται πολύ καλά. Στο ημίχρονο είπα στους παίκτες μου ότι είμαστε καλά και να μην ανησυχούν. Το παιχνίδι χάλασε στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου και ήταν αυτό που μας ταίριαζε. Πετύχαμε το γκολ και πήραμε το παιχνίδι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκουαρδιόλα στο Movistar Plus+.

Ο Κόκε, αρχηγός της Ατλέτικο, απάντησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Ερωτευμένος με την ιστορία σου από την προϊστορία. Περήφανος που είμαι από την Ατλέτι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ