Μπενζεμά: «Δεν καταθέτουμε ποτέ τα όπλα»

Μπενζεμά: «Δεν καταθέτουμε ποτέ τα όπλα»

Ο Καρίμ Μπενζεμά τόνισε στις δηλώσεις του πως η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα καταθέσει ποτέ τα όπλα και θα συνεχίσει μέχρι το τέλος.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκε με σκορ 4-3 από τη Μάντσεστερ Σίτι, σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της ιστορίας του Champions League, με τον Καρίμ Μπενζεμά να σκοράρει δύο τέρματα για τη «βασίλισσα».

Ο Γάλλος σέντερ φορ τόνισε στις δηλώσεις του πως οι Μερένχες δεν θα τα παρατήσουν ποτέ και κάλεσε τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών στις κερκίδες του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Οι δηλώσεις του Καρίμ Μπενζεμά:

«Τώρα πάμε στο «Μπερναμπέου» και θα χρειαστούμε όσο ποτέ τους οπαδούς μας για να κάνουμε κάτι μαγικό, που είναι νίκη- πρόκριση. Μία ήττα δεν είναι ποτέ καλή γιατί είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι με το Champions League. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι δεν καταθέτουμε ποτέ τα όπλα, είμαστε όλοι μαζί εκεί μέχρι το τέλος».

Για το πέναλτι αλά Πανένκα: «Έχω πάντα στο μυαλό μου ότι αν δεν χτυπήσεις πέναλτι, δεν θα χάσεις ποτέ πέναλτι. Αυτό είναι ψυχική αυτοπεποίθηση και αυτό είναι όλο. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου… οπότε το κάνω και έχει καλά αποτελέσματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ