Έμερι: «Την επόμενη εβδομάδα θα υποφέρει περισσότερο η Λίβερπουλ»

Έμερι: «Την επόμενη εβδομάδα θα υποφέρει περισσότερο η Λίβερπουλ»

Ο Ουνάι Έμερι στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ τόνισε πως είναι ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδα του παρά την ήττα.

Η Λίβερπουλ ήταν ανώτερη από τη Βιγιαρεάλ στον πρώτο ημιτελικό του Champions League και επικράτησε άνετα με 2-0, ενώ θα μπορούσε να είχε σκοράρει περισσότερα τέρματα, ωστόσο μετά από αυτή τη νίκη έχει πάρει ένα προβάδισμα πρόκρισης για τον μεγάλο τελικό του Παρισιού.

Ο Ουνάι Έμερι στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης ήταν ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών της Βιγιαρεάλ, τονίζοντας ότι παρά το 2-0 η Λίβερπουλ θα υποφέρει στη ρεβάνς.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Έμερι: 

«Δεν δικαιούμασταν κάτι παραπάνω Δεν μπορούμε να πούμε κάτι για τη νίκη τους, επειδή την άξιζαν. Στο πρώτο ημίχρονο τα πήγαμε καλά, αλλά δεν πετύχαμε κάτι στην αντεπίθεση και στο τρανζίσιον.

Είχαν 2-3 ευκαιρίες να σκοράρουν, αλλά τους κρατήσαμε. Το ίδιο συνέβη και στο δεύτερο ημίχρονο. Το 2-0 είναι μια καλή διαφορά για εκείνους.

Για εμάς δεν είναι καλό αποτέλεσμα, όμως θα προσπαθήσουμε και θα ονειρευτούμε κάτι διαφορετικό στην έδρα μας, με τους φιλάθλους μας. Το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας θα είναι πολύ διαφορετικό από το αποψινό.

Είναι δύσκολο. Μετά το 2-0 μπορείς να προσπαθήσεις να ψάξεις για ένα γκολ κι εμείς το κάναμε, αλλά όταν είχαν χώρους για το τρανζίσιον και με την ταχύτητα ορισμένων παικτών που έχουν.

Είναι πολύ σημαντικό να προσπαθήσουμε την επόμενη εβδομάδα, να αλλάξουμε κάτι, ίσως τακτικά και πιστεύω ότι θα υποφέρουν περισσότερο από απόψε».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ