Μόντριτς: «Ήρθε η ώρα να δείξουμε ότι η Ρεάλ είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο»

Μόντριτς: «Ήρθε η ώρα να δείξουμε ότι η Ρεάλ είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο»

Ο Λούκα Μόντριτς δήλωσε πως ήρθε η ώρα η Ρεάλ να αποδείξει σε όλους παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό στο Champions League απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι πως είναι η κορυφαία ομάδα στον κόσμο.

Η Ρεάλ κατάφερε να σκοράρει τριά γκολ απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι στο Έτιχαντ και να παραμείνει «ζωντανή» στο κυνήγι της πρόκρισης στον μεγάλο τελικό του Champions League.

Το σύνολο του Κάρλο Αντσελότι, θα διεκδικήσει την Τετάρτη (4/5), μπροστά στους φίλους της, το μεγάλο εισιτήριο για τον τελικό της 28η Μαϊού  με τον Λούκα Μόντριτς να τονίζει πως ήρθε η στιγμή να δείξουν οι «μερένγκες» πως είναι οι καλύτεροι στον κόσμο.

«Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι. Είμαστε προετοιμασμένοι και θα βγούμε στο γήπεδο με πολύ πίστη και αυτοπεποίθηση, ενέργεια και επιθετικότητα. Ήρθε η ώρα να δείξουμε ότι είμαστε η Ρεάλ, η καλύτερη ομάδα στον κόσμο.

Έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση, γιατί ξέρουμε ότι στο πρώτο παιχνίδι δεν κάναμε το καλύτερό μας ματς, αλλά ακόμα κι έτσι πετύχαμε τρία γκολ. Την Τετάρτη πρέπει να τα πάμε καλύτερα.

Έχουμε ποιότητα και χαρακτήρα, όπως επίσης, και ιστορία. Αυτός ο σύλλογος έχει κερδίσει πολλά σπουδαία παιχνίδια και είναι αυτός με τους περισσότερους πρωταθλητές. Δεν τα παρατάμε ποτέ», ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο Κροάτης διεθνής για να μιλήσει εν συνεχεία για τον Ιταλό τεχνικό:

«Επέστρεψε και εμφύσησε την πίστη στην ομάδα. Για μένα είναι ένας από τους μεγαλύτερους προπονητές στην ιστορία αυτού του αθλήματος. Ήμασταν πολύ χαρούμενοι όταν μάθαμε την επιστροφή του, γιατί στη προηγούμενη θητεία του απολαύσαμε πολλά μαζί του».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ