Ρεάλ Μαδρίτης-Εσπανιόλ 4-0: Με τεσσάρα σφράγισε το 35ο η «βασίλισσα»

Ρεάλ Μαδρίτης-Εσπανιόλ 4-0: Με τεσσάρα σφράγισε το 35ο η «βασίλισσα»

Επέστρεψε στο... θρόνο της η «βασίλισσα». Η Ρεάλ Μαδρίτης έστησε πάρτι τίτλου στο Μπερναμπέου και με το 4-0 επί της Εσπανιόλ, κλείδωσε και μαθηματικά το 35ο πρωτάθλημα της ιστορίας της.

Στο… θρόνο της για 35η φορά η Ρεάλ Μαδρίτης! Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι διέλυσε με συνοπτικές διαδικασίες (4-0) την Εσπανιόλ, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Με τον πιο εμφατικό τρόπο, η «βασίλισσα» κλείδωσε την επιστροφή της στην κορυφή του ισπανικού ποδοσφαίρου μετά από δύο χρόνια. Η μυθική συλλογή συνεχίζεται για τη Ρεάλ, που από την αρχή της σεζόν, έδειξε αποφασισμένη για την κούπα. Σοβαρή, παραγωγική και με τον Καρίμ Μπενζεμά σε ημιάγρια κατάσταση, οι Μαδριλένοι έφτασαν στη μεγάλη επιτυχία.

Με τον Ροντρίγκο να σκοράρει δις και τους Ασένσιο-Μπενζεμά να βρίσκουν δίχτυα, η Ρεάλ νίκησε εύκολα την Εσπανιόλ, φτάνοντας τους 81 βαθμούς την εφετινή σεζόν.

Από τα πρώτα λεπτά, οι Μαδριλένοι μπήκαν δυνατά στο ματς, δείχνοντας ποιος είναι το… αφεντικό. Στο 33ο λεπτό ο Ροδρίγο άλλαξε όμορφα με τον Μαρσέλο στα αριστερά και από το ύψος του πέναλτι, πλάσαρε για το 1-0. Μάλιστα δέκα λεπτά αργότετα, ο Ροδρίγο έκανε την κούρσα και πλάσαρε και πάλι από την άσπρη βούλα για το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η «βασίλισσα» μπήκε και πάλι με το πόδι στο… γκάζι, σημειώνοντας τρίτο γκολ στο 55΄. Ο Καμαβινγκά άνοιξε δεξιά στον Ασένσιο, που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λόπεθ για το 3-0.

Το κερασάκι στην τούρτα του θριάμβου το έβαλε ο Καρίμ Μπενζεμά. Στο 81ο λεπτό, ο κορυφαίος παίκτης της Ρεάλ, με ωραίο πλασέ, διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Μαρσέλο, Βαγιέχο, Λούκας Βάσκεθ, Κασεμίρο (60’ Ίσκο), Μόντριτς (60’ Κρόος), Θεμπάγιος, Καμαβινγκά (75’ Μάριο Χίλα), Μαριάνο Ντίαθ (60’ Μπενζεμά), Ασένσιο, Ροδρίγο (75’ Βινίσιους)

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Ντιέγκο Λόπεθ, Καμπρέρα, Καλέρο (83’ Νταβίντ Λόπεθ), Σέρτζι Γκόμεθ, Αλέις Βιδάλ, Φιλένα (65’ Μορλάνες), Νταρντέρ, Ερέρα (76’ Μέριδα), Μελένδο, Ντε Τομάς (65’ Γου Λι), Πουάδο

Αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα, οι παίκτες της Ρεάλ γιόρτασαν με την ψυχή τους την κατάκτηση του 35ου πρωταθλήματος.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τη φιέστα των Μαδριλένων:

Ρεάλ Μαδρίτης: Η απονομή της κούπας (pics+video)

Ρεάλ Μαδρίτης: Η απονομή της κούπας (pics+video)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ