Τιάγκο Αλκάνταρα: Έτοιμος να γράψει ιστορία και να… πιάσει το «θρυλικό» ρεκόρ του Ζέεντορφ (pic)

Τιάγκο Αλκάνταρα: Έτοιμος να γράψει ιστορία και να… πιάσει το «θρυλικό» ρεκόρ του Ζέεντορφ (pic)

Κοντά στο πιο μυθικό ρεκόρ του Champions League βρίσκεται ο Τιάγκο Αλκάνταρα.

Μέχρι και σήμερα, ο Κλάρενς Ζέεντορφ κατέχει το -κατά πολλούς- πιο «θρυλικό» ρεκόρ που υπάρχει στην ιστορία του Champions League. Ο Ολλανδός είχε καταφέρει να κατακτήσει το Champions League με τρεις διαφορετικές ομάδες, καθώς το είχε κάνει με τον Άγιαξ, τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μίλαν.

Κι όμως, δεν αποκλείεται ο Ολλανδός «θρύλος» να έχει… συγκάτοικο μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Διότι, ο Τιάγκο Αλκάνταρα έχει τη μοναδική ευκαιρία να φτάσει στο ίδιο επίτευγμα, καθώς θα δώσει το «παρών» στον τελικό του Παρισιού με τη φανέλα της Λίβερπουλ, αντιμετωπίζοντας τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ισπανός «μαέστρος» των «κόκκινων» θα διεκδικήσει την τρίτη κούπα της με τα μεγάλα «αυτιά», καθώς την έχει κατακτήσει δύο φορές στο παρελθόν. Η πρώτη ήταν το 2011 με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, χωρίς ωστόσο να έχει πολύ σημαντικό ρόλο σε εκείνη την υπερομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Με την Μπάγερν το 2020 ωστόσο, ο Τιάγκο ήταν καταλυτικός και είχε κομβικό ρόλο στην επιτυχία των Βαυαρών. Έτσι, σε περίπτωση που κατακτήσει το Champions League και με τη Λίβερπουλ, τότε ο Τιάγκο θα «πιάσει» το μυθικό ρεκόρ του Ζέεντορφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ