Αντσελότι: «Καλός ο Χάαλαντ αλλά εγώ προτιμώ την ομάδα που με πήγε τελικό Champions League»

Αντσελότι: «Καλός ο Χάαλαντ αλλά εγώ προτιμώ την ομάδα που με πήγε τελικό Champions League»

Ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε για τον τελικό του Champions League κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ έκανε τρομερή ντρίμπλα όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την απόκτηση του Χάλαντ από την Σίτι.

Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ θα διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο του Champions League, στον μεγάλο τελικό της 28ης Μαϊού στο Παρίσι.

Ο Κάρλο Αντσελότι παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη (11/5) ενόψει του εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με την Λεβάντε την Τετάρτη και σε αυτήν δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην Λίβερπουλ, την ομάδα την οποία θα κληθεί να νικήσει η Ρεάλ Μαδρίτης, στον δρόμο για το 14ο ευρωπαϊκό τρόπαιο.

«Παρακολούθησα το ματς της Λίβερπουλ με την Άστον Βίλα ως οπαδός και ως αναλυτής. Περισσότερο ως αναλυτής πάντως. Γνωρίζουμε πολύ καλά την Λίβερπουλ.

Εγώ την ξέρω καλά επειδή την έχουμε αντιμετωπίσει τέσσερα χρόνια πριν τουλάχιστον δύο φορές, με την Νάπολι, με την Έβερτον, αλλά και σε φιλικά…

Εκείνοι γνωρίζονται πολύ καλά τόσο εμένα όσο και την Ρεάλ. Για αυτό το παιχνίδι δεν υπάρχουν μυστικά. Θα προετοιμαστούμε καλά, με την μέγιστη ηρεμία», τόνισε ο Ιταλός προπονητής, ο οποίος ενώ απέφυγε να μιλήσει για τις μεταγραφές των μερένγκες («θα έχουμε χρόνο να μιλήσουμε μετά τον τελικό»), τοποθετήθηκε για τη μεταγραφή του Έρλινγκ Χάαλαντ στη Μάντσεστερ Σίτι.

«Είναι ένας μεγάλος παίκτης και η Σίτι είναι μία μεγάλη ομάδα. Εγώ προτιμώ όμως την ομάδα μου, που μου έφερε να απολαμβάνω έναν ακόμα τελικό Champions League. Η σεζόν ήταν εύκολη λόγω της σχέσης μου με τους παίκτες.

Εδώ υπάρχουν παίκτες που έχουν κατακτήσει τέσσερα Champions League, τους λέω πως θα κάτσουν στον πάγκο και μου λένε «ουδέν πρόβλημα μίστερ».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ