Αλέγκρι : «Αντιμετωπίσαμε ίσως τον καλύτερο στον πλανήτη»

Αλέγκρι : «Αντιμετωπίσαμε ίσως τον καλύτερο στον πλανήτη»

«Δεν έχω απολύτως τίποτα να κατηγορήσω τους παίκτες μου, ήμασταν αντιμέτωποι με μια εξαιρετική ομάδα με ίσως τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο, και τώρα εμείς σκεφτόμαστε το μέλλον και το πρωτάθλημα», είπε μεταξύ άλλων ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Δηλώσεις προκειμένου να «χωνέψει» αλλά και να σχολιάσει την ήττα (0-3) από την Ρεάλ Μαδρίτης, έκανε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα στο Τορίνο.

«Αυτό το 3-0 είναι δύσκολο να το χωνέψεις. Η ομάδα μου είχε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, μια καλή πρώτη ώρα παιχνιδιού και νομίζω ότι έχουμε βελτιωθεί ακόμη περισσότερο από το Κάρντιφ μέχρι σήμερα», είπε χαρακτηριστικά ο Ιταλός προπονητής της Γιουβέντους.

«Δεν έχω απολύτως τίποτα να κατηγορήσω τους παίκτες μου, ήμασταν αντιμέτωποι με μια εξαιρετική ομάδα με ίσως τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο, και τώρα εμείς σκεφτόμαστε το μέλλον και το πρωτάθλημα», πρόσθεσε.

«Όταν παίζεις ενάντια σε αυτές τις ομάδες και αυτούς τους παίκτες, θα πρέπει να έχεις και λίγη τύχη και να ελπίζεις ότι θα βρεις τον Ρονάλντο σε κακή βραδιά και θα προσπαθήσεις να τον περιορίσεις. Είναι ένα σκορ που δύσκολο μπορείς να χωνέψεις, αλλά κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Όμως όλα έγιναν εναντίον μας. Αυτοί είναι πραγματικά υπέροχοι, αλλιώς δεν θα είχαν κερδίσει τόσα πολλά τα τελευταία χρόνια.

Τώρα πρέπει να ξεκινήσουμε αμέσως, να σκεφτούμε το πρωτάθλημα. Θα πάμε στη Μαδρίτη για να παίξουμε το παιχνίδι μας και θα έχουμε και τον τελικό του Coppa Italia. Λυπάμαι για το τρίτο γκολ, γιατί έπρεπε να κρατήσουμε το 2-0 και στη συνέχεια να κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι στη Μαδρίτη για να έχουμε μερικές περισσότερες πιθανότητες. Τώρα είναι σχεδόν αδύνατο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ