Μπενζεμά για Εμπαπέ: «Δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για μικρά πράγματα, έχουμε έναν τελικό να δώσουμε» (vid)

Μπενζεμά για Εμπαπέ: «Δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για μικρά πράγματα, έχουμε έναν τελικό να δώσουμε» (vid)

Ο Καρίμ Μπενζεμά κλήθηκε να μιλήσει για την απόφαση του Κιλιάν Εμπαπέ να παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν και τόνισε πως τώρα έχει προτεραιότητα μόνο ο τελικός του Champions League.

O Kιλιάν Εμπαπέ ήταν έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Ρεάλ Μαδρίτης και όλοι περίμεναν πως η υπόθεση του Γάλλου θα είχε θετική έκβαση, ωστόσο ο Εμπαπέ την τελευταία στιγμή άλλαξε γνώμη και προτίμησε να παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Από την άλλη πλευρά ο Καρίμ Μπενζεμά περίμενε τον συμπατριώτη του με ανοιχτές αγκάλες στη Μαδρίτη, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που ο Γάλλος άσος είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Κιλιάν Εμπαπέ και ανυπομονούσε για την συνεργασία τους στην βασίλισσα.

Όταν όμως o 34χρονος στράικερ της Ρεάλ Μαδρίτης κλήθηκε να μιλήσει για την απόφαση του Μπαπέ, τόνισε πως τώρα πλέον δεν έχει σημασία, μιας και προέχει ο τελικός του Champions League με την Λίβερπουλ (28/05, 22:00).

Χαρακτηριστικά ανέφερε ο Μπενζεμά: 

«Για τον Μπαπέ; Θα παίξουμε στον τελικό του Champions League το Σάββατο. Δεν είναι η ώρα να μιλήσουμε για αυτά τα μικρά πράγματα. Είμαι συγκεντρωμένος στον τελικό».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ