Έγραψε – ξανά – ιστορία ο Μπενζεμά

Έγραψε – ξανά – ιστορία ο Μπενζεμά

Ο Καρίμ Μπενζεμά είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής για τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς στο ματς κόντρα στη Λεβάντε έγραψε ιστορία για ακόμη μια φορά.

Η Ρεάλ Μαδρίτης λίγες μέρες πριν από τον τελικό του Champions League κόντρα στη Λίβερπουλ που θα διεξαχθεί στο Παρίσι στις 28 Μαΐου δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στη Λεβάντε και επικράτησε με 6-0, με τον Καρίμ Μπενζεμά να γραφεί ιστορία με τη φανέλα της βασίλισσας για ακόμη μια φορά.

Η αξία του Γάλλου επιθετικού είναι αδιαμφησβήτητη, καθώς είναι αυτός που οδήγησε τη Ρεάλ Μαδρίτης με τις εμφανίσεις στον τελικό του Champions League, σημειώνοντας σημαντικά τέρματα, αλλά και δεν πρωτάθλημα είναι το ίδιος χαρισματικός και  συνέβαλε τα μέγιστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Πιο συγκεκριμένα στο παιχνίδι κόντρα στη Λεβάντε πέτυχε το δεύτερο τέρμα της Ρεάλ Μαδρίτης μετά από την ασίστ του Βινίσιους Τζούνιορ και έφτασε τα 44 γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια στο ισπανικό πρωτάθλημα. Βέβαια αυτό το γκολ του Καρίμ Μπενζεμά έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία, καθώς ο Γάλλος επιθετικός έφτασε τα 328 γκολ με τη βασίλισσα σε 603 ματς και έπιασε τον Ραούλ Γκονθάλεθ Μπλάνκο στην δεύτερη θέση των σκόρερ όλων των εποχών της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στην πρώτη θέση των σκόρερ όλων των εποχών με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όπου στη θητεία του στη βασίλισσα κατάφερε να πετύχει 450 γκολ ένας αριθμός που σίγουρα είναι αρκετά απλησίαστος, ακόμα και για τον Καρίμ Μπενζεμά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ