Βαλβέρδε: «Θα θυσίαζα και την σύζυγό μου για το Champions League»

Βαλβέρδε: «Θα θυσίαζα και την σύζυγό μου για το Champions League»

Ο Φεντερίκο Βαλβέρδε μίλησε για την «δίψα» που έχει για να κατακτήσει το Champions League και όπως ανέφερε χιουμοριστικά θα θυσίαζε μέχρι και την γυναίκα του για να το καταφέρει.

Λίβερπουλ και Ρεάλ διασταυρώνουν τα ξίφη τους το βράδυ του Σαββάτου (28/5 22:00) στο Παρίσι και στο Σταντ Ντε Φρανς με έπαθλο το πολυπόθητο τρόπαιο του Champions League, ωστόσο ο νικητής της θα πάρει και περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ.

Οι μερένγκες θέλουν να κατακτήσουν για ακόμα μια φορά, το τρόπαιο με τα «μεγάλα αυτιά», καθώς με τον τρόπο αυτό θα φτάσουν τα 14 τρόπαια στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Ο Φεντερίκο Βαλβέρδε, σε συνέντευξη που έδωσε μίλησε για την μεγάλη του επιθυμία, να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο.

Μάλιστα σε ερώτηση που του έγινε για το πόσο πολύ θέλει να κατακτήσει το Champions League, απάντησε χιουμοριστικά λέγοντας πως θα θυσιάζει και την γυναικά του για να κατακτήσει το Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Βαλβέρδε: 

«Το Champions League είναι ένα μοναδικό τρόπαιο για κάθε παίκτη στον κόσμο. Είμαι αποφασισμένος να θυσιάσω πολλά πράγματα εκτός από τον γιο μου, αλλά ίσως θυσίαζα τη σύζυγό μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ