Με Τιάγκο και Φαμπίνιο η αποστολή της Λίβερπουλ για τον τελικό

Με Τιάγκο και Φαμπίνιο η αποστολή της Λίβερπουλ για τον τελικό

Η Λίβερπουλ έκανε γνωστή την αποστολή της για τον μεγάλο τελικό του Champions League κόντρα στην Ρεάλ, με τους Τιάγκο Αλκάνταρα και Φαμπίνιο να βρίσκονται σε αυτή έχοντας ξεπεράσει τα πρόβληματα τραυματισμών που τον ταλαιπωρούσαν.

Η Λίβερπουλ ετοιμάζεται για τον μεγάλο τελικό του Champions League κόντρα στην Ρεάλ, ωστόσο τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Γερμανός τεχνικός μπορεί να είδε τους Σαλάχ και Φαν Ντάικ να ξεπερνούν τα προβλήματα τραυματισμών τους, όμως έπρεπε να περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή για τους Τιάγκο Αλκάνταρα και Φαμπίνιο.

Ο χρόνος φαίνεται πως κερδήθηκε με τον Φαμπίνιο και τον Τιάγκο να παίρνουν το πράσινος φως από το ιατρικό τιμ της Λίβερπουλ.

Οι δύο τραυματίες, που ταλαιπωρήθηκαν από μυϊκά προβλήματα μπήκαν στην αποστολή από τον Γιούργκεν Κλοπ και ταξίδεψαν κανονικά στο Παρίσι.

Ο Βραζιλιάνος παρέα με τον Ισπανό μέσο ακολούθησαν αμφότεροι όλο αυτό το διάστημα εντατική θεραπεία, με τον Κλοπ να τους συμπεριλαμβάνει τελικά στην αποστολή των «Reds» εν όψει της μεγάλης αναμέτρησης του Σαββάτου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ